2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر ؟؟😃😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 47 پست
خب بهانه داشته باشه  چرا باید آدم غرور خودشو بشکنه وقتی طرف مقابل مقصره ؟ قاعدتاً کسی که توهی ...

اونا میگن تو چرا کلا دعوا کردی چن بار به همشون گفتم .گفتم من نمیخام بیاد تو دفتر شوهرم کار که ولی عمدا این کار و کردن که کار و به جایی برسونن که من با شوهرم دعوای بدی کردم بعدشم گفتن بخاطر اون که نبود خودشون مشکل داشتن با هم دیگه نمیسازن باید جدا بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دل خوشی ندارم به شوهرمم بارها گفتم فقط بخاطر توعه ک رفت و آمد میکنم با خانواده ت

اینجوری یه منتی هم سر شوهرت گذاشتی ک با همه بدیایی ک خانوادش کردن باز بخاطر احترام شوهرت میری 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
من با خواهر شوهرام ودوتا برادرشوهرام نزدیک دوساله قطع رابطه کردم وراحت شدم واما اینو بگم پدر ومادر ش ...

اخه پدر و مادر شوهر من همیشه از برادر شوهرم حمایت میکنن حتی یه بار پدرشوهرم به شوهرم گفت که تو برو بمیر بخاطر برادرشوهرم من گریه کردم و رفتم بالا

ببین عزیزم خانواده شوهرت بدن بیمارن تو تنها راهی ک باعث ارامش خودته رو پیش بگیر یعنی سلامت روانی و ...

دقیقا عزیزم بیمارن کلا با همه قطع رابطه ان فقط مادرشوهرم خونواده ی خودش حق دارن بیان بقیه اصلا این حق و ندارن اصلا اینقد جایی مهمونی نرفتن اجتماعی نیستن نمیدونن تو یک جمع چجوری رفتار کنن منم خیلی ساده بودم و کسی نبود نصیحتم کنه وگرنه همون سال های اول قطع رابطه میکردم که الان چن ساله زجر نکشم از رفتاراشون من دیگه کاری ب کار برادر شوهرم ندارم ولی خب خودم حرص میخورم دورغ جرا ولی بیخیالم اصلا ب روی شوهرم نمیارم پدرشوهرم ب بچه هاش پول میده تا حکومت کنه به پسر و دختراش پول میده که بگه بزرگ ولی از بزرگی کردن هیچی نمیدونه اینم بگم که کسی به ادم حسابشون نمیکنه فقط واسه خودشون خیلی خوب و معصوم ان 

دقیقا عزیزم بیمارن کلا با همه قطع رابطه ان فقط مادرشوهرم خونواده ی خودش حق دارن بیان بقیه اصلا این ح ...

ولشون کن ب درک ک میخوان باکسی رفتوامد کنن یا قطع رابطه 

اصلا برات مهم نباشه سرت تو زندگی خودت باشه کادو و خوبیهاشونم بقول گفتنی بخوره توسرشون 

خیری ک ندارن شرن فقط

داده و ندادشونم مال خودشون فک کن همسادته دیدی حتی توقع سلام هم نداشته باش ک حالت بدبشه دیگه همه ازشون بدشون میاد یا قطع رابطن مشکل خودشونه 

تو دومورد ادم حسابی دورت باشه بهتراز اینه ک صدتا مریض دورت جمع کنی 

نکردن ب درک مهم نباشه به گذشته هم مدام فک نکن حالت خراب بشه

چاقو رو مدام برندار بخودت نزن ک دردت بگیره 

گذشترو چال کن بره هروقت چیزی خاطره ای خواس یادت بیاد حالتو بد کنه بگو برو بدرک بهش فک نکن حواستو پرت چیزای خوب کن خودتو انقد آزار نده 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ولشون کن ب درک ک میخوان باکسی رفتوامد کنن یا قطع رابطه  اصلا برات مهم نباشه سرت تو زندگی خودت ...

اصلا من گذاشتمشون کنار چالشون کردم بقول شما میبینمشونم باهاشون احوال پرسی نمیکنم واسمم مهم نیست چیکار میکن و چیکار نمیکنن ولی وقتی یاد گذشته میافتم همون ک شما میگی انگار یه چاقو و برداشتم و خودم و زخمی میکنم دنبال ثابت کردن خودم نیستم اصلا ولی میگم کاش چن سال پیش قطع رابطه میکردم همین عذابم میده ابنم بگم شوهرمم حرفهای اونا خیلی واسش مهم ان با اینکه میدونه چقد ندید گرفتنش 

اصلا من گذاشتمشون کنار چالشون کردم بقول شما میبینمشونم باهاشون احوال پرسی نمیکنم واسمم مهم نیست چیکا ...

ببین گذشته تموم شده رفته باکاشکی و غصه خوردن ن زمان برمیگرده ن چیزی عوض میشه تواین وسط مدام فقط داری خودتو شکنجه میدی نشستنو جوش زدنو حرص زدنو غصه خوردنو کاشکی کاشکی دردیو دوا نمیکنه 

ول کن دور بریز گذشتتو اونا قبلا یکاری کردن توصدبارشوبدتر سرخودت اوردی خودتو فقط رنج دادی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یعنی نظرتون اینه که من برم ؟؟؟

بله بنظر من برید اینجوری همسرتونم متوجه گذشت شما میشه اگه خدا نکرده رفتار بدی هم دیدید خودشم متوجه میشه حق رو به شما میده 

اما اگه کلا قطع رابطه کنید به مرور شمارو هم مقصر میدونه