2777
2789
عنوان

به باد دادن آرزوهای دیگران🎭

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زندگی خودم رو گفام واقعا قصد هوایی زدن به کسی رو نداشتم  چون من که نمیدونم زندگی بقیه چ خبره ...

آره ولی گاهی شک می کنم نکنه به خاطر نقشی که تو زندگیش دارم گند زندگی من به زندگی اونم گرفته 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
اوف بچه فکر می کنه حروم شده 🥴 البته شوهر منم هر بار تاکید می کنه کافیه تا سر کوچه بره، ریختن براش. ...

مرداتوعصابنیت زیادحرف میزنن نباید محل گذاشت من اولش ناراحت میشدم ولی الان ن .فکر نکنی همو دوست نداریم یا زندگیمون خوب نیست ی تار موشو بادنیا عوض نمیکنم اونم دوسم داره میدونم ..بالاخره هر کس ی کمبودایی داره

نوددرصد حرفهای مردها ببخشید گازمعدشونه باید بدی بهمون بادببره

😁🤣🤣🤣🤣 چه کار کنم می گم بچه آرزو به دل نشه 

نداریم یه سه سالی زیریه سقف بودیم سقف که چه عرض کنم خونه هرزه هاشده بوداین میرفت اون میومد

یا خود خدا چطور تحملش کردی؟! 

مرداتوعصابنیت زیادحرف میزنن نباید محل گذاشت من اولش ناراحت میشدم ولی الان ن .فکر نکنی همو دوست نداری ...

آره ولی دیگه بعضی وقتا یه حرفایی میزنن مغز ادم سوت می کشه 

سلامت باشی،همچنین😃🥲😘🥰

نوچ می گم أگهی بزنم ابن خس ششمیا بیان رمز گشایی کنن آرزوش چی بوده 🥶🤪😁🤣🤣🤣 یعنی تاپیک حس ششمیا از آرزوهای شوهر منم سم‌تره 

نوچ می گم أگهی بزنم ابن خس ششمیا بیان رمز گشایی کنن آرزوش چی بوده 🥶🤪😁🤣🤣🤣 یعنی تاپیک حس ششمیا ا ...

عشقم، اشتب ریپ زدی😂

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲