2777
2789
عنوان

به باد دادن آرزوهای دیگران🎭

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 45 پست
شوهرمنم کلا بیکاروعلاف بوده خونه باباش با۴۶سال سن بیمه انچنانی نداره یه روز اینجا دوروز اونجا پرتش م ...

معنی نحسی رو هم فهمیدم 🤣🤣🤣

میگفتی اگه من نحسم( دور از جونت) پس تو چی بودیییییییی🤣🤣🤣

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
شاید گاهی یه چیزی بگم ولی عمیقا معتقدم که هر گندی به زندگیم زده شده نسئولش خودمم و تمام🖤

نه واقعا به هر حال یه آدمایی هم به ما وصلن، گندی که به زندگی خودمان می زنیم تو زندگی اونام زندیم یه جورایی

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمنم کلا بیکاروعلاف بوده خونه باباش با۴۶سال سن بیمه انچنانی نداره یه روز اینجا دوروز اونجا پرتش م ...

اعتماد به نفسش فقط😂😂😐😐🤣🤣🤣🤣🤣

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
🤪🤣🤣🤣🤣🤣 عالی بود 

🤣 ای تف توی این دنیای وارونه الاغ 🐎 

منم با این جملت خندم گرفت.خدا خیرت بده،موجب شادی شدی😁😁🥰🥰😍😂😘😘🤣🤣🤣

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
نه واقعا به هر حال یه آدمایی هم به ما وصلن، گندی که به زندگی خودمان می زنیم تو زندگی اونام زندیم یه ...

من زندگی خودم رو گفام واقعا قصد هوایی زدن به کسی رو نداشتم  چون من که نمیدونم زندگی بقیه چ خبره

برای من اینطوری بوده.‌.بقیه رو نمیدونم 

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

اون دیگه!!! واقعا رفتارهای خودشان را نمی بینن که چطور داره زندگیشون خراب می کنه؟! دیوار کوتاه تر گیر نیاورده طرف

به شوهرت میگفتی بیا پایین بچه سرمونو درد اوردی😒😒😒

اوه عقل کل مگه پایین میاد. همیشه خدا طلبکاره 

🤣 ای تف توی این دنیای وارونه الاغ 🐎  منم با این جملت خندم گرفت.خدا خیرت بده،موجب شادی ش ...

دلت شاد و لبت خندون 😅😅😅💐

منم بعدده سال شوهرم هنوزمیگه وقت زنم نبود    

اوف بچه فکر می کنه حروم شده 🥴 البته شوهر منم هر بار تاکید می کنه کافیه تا سر کوچه بره، ریختن براش. چوووون که خیلی مرد هسسسست نمیره! برو بابا بینیم! خیلی هم دلت بخواد