2777
2789
عنوان

یه سوال راجب حساب بانکی

70 بازدید | 9 پست

سلام من یه حساب تو بانک ملی دارم که تاریخ انقضاش دو سه ساله گذشته . الان سوالم اینه که پول سهام عدالتم میاد اونجا یا اون حساب بسته شده؟

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساب که انقضا نداره 

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

فکر میکنم به خاطر کرونا خودشون تمدید کردن اما برو بانک بپرس تا خیالت راحت بشه

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
اگر اون حساب ثبت شده، سود بهش واریز میشه. تاریخ کارتت گذشته ولی حسابت انقضا نداره، بعد چند سال که ب ...

من اصلا ازش استفاده نمیکنم یعنی ممکنه یه روز بسته بشه ؟

میاد

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
اگر اون حساب ثبت شده، سود بهش واریز میشه. تاریخ کارتت گذشته ولی حسابت انقضا نداره، بعد چند سال که ب ...

عزیزم میشه جوابمو بدی اگه استفاده نکنم حسابم بسته میشه؟