واقعا بسه دیگه این دومین تاپیکی هست که میزنم ک ب قوم عرب توهین میکنید امروز دوتا تاپیک بود ک ب ما توهین کردید واقعا عربا چ بدی کردن ب شما چ پدر کشتگی با ما دارید واقعا بسه دیگه یعنی ما هچ جا ارامش نداریم هرجایی باید بریم توهین توهین یکمم متحول بشید بد نیست هی میگن جاهلن نادونن و... یعنی شما فارس لر کرد ... ادم نادون نداریدد همههه عالییی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی بخدا من چن ساله تو این سایتم بیشترین توهین ب ما عرب هاست
عزیزم اون تاپیک مال من بود به محض اینکه دیدن به قومیت ربط دادن قفلش کردم. شمام اونجا بودی به بنده گفتی عرضه داری کار کن.. 🤦♀️😂در حال که من چیز بدی نگفته بودم
عزیزم اون تاپیک مال من بود به محض ا ی نکه دیدن به قومیت ربط دادن قفلش کردم. شمام اونجا بودی به بنده ...
عع تویی نگا ب اسمت نکردم عزیزم حق بده ماهم نارحت بشیم اونا عربا با ما فرق دارن اینجا حتی تو نون شبشون موندن مردم چ برسه ب یه شتر طلا بدیم دیگه شما حرفتون درست نبود واقعا که گفتی حقمون رو خوردن