2777
2789
عنوان

خانم هایی که سقط داشتن کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 69 پست
😥😥😥😥😥 واااییی عزیزم نمیدونم بهت چی بگم🥺💔 الهی که خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه🌻 ان ...

ببین من خودمم اولش باناامیدی رفتم  همش  میگفتم.مطمعنم منفی میشه  به خودم تلقین میکردم منفی میشه,,که شد

من اندومتریوزدارم شوهرمم کم وبیش مشکل داره. ولی خب کیفیت جنینام خوب بودن.دیگه قسمت نشد . درست روزه موعدم.پریود شدم خیلیم.بد شدم

انشاللللههههه مثبت میشی.ناامیدنباش, 

ولی من فعلا ورقه ی بچه دارشدنو.بستم.خداروچه دیدی شاید خدا لطفی کرد طبیعی شد

🥲

کلا عوضش کن برو پیش یه دکتر دیگه که دستش خوب باشه البته اگه اعتقاد داری ۱ سال و ۶ ماهم صبر کن بعد اق ...

آره حتما عوض میکنم چون دستش بهم نمیفته، البته شوهرم سر این آخری اصلا بهم‌توجه نکرد چون میگفت پاقدمش بده داداشم مرد توی این ده هفته اونم افسردگی داشت اصلا نفهمید چطوری سقط کردم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حتما عوض میکنم چون دستش بهم نمیفته، البته شوهرم سر این آخری اصلا بهم‌توجه نکرد چون میگفت پاقدمش ...

انشالله یه بارداری سالم و پشت سر میزاری سری بعدی میری بیمارستان شوهرتم بادست گل میاد استقبالت

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
اگه مجرد بودم میگفتم این حرفا خرافاته🙄 ولی متاسفانه تو این چندسال زندگی و خونه عوض کردنا منم ب ...

شاید باورت نشه حتی کرایه خونه مون هم به سختی جور میشه اصلا باورم نمیشه اخه چقدر یک خونه میتونه بد باشه

ببین من خودمم اولش باناامیدی رفتم  همش  میگفتم.مطمعنم منفی میشه  به خودم تلقین میکردم ...

برا من داره ۲ سال میشه😥😥😥

۲ تا آی یو آی منفی هم داشتم😩

آخه هیچ مشکلی ندارم نمیدونم چرا نشد💔

کلی آمپول مصرف کردم درد کشیدم عذاب کشیدم

کلی دوندگی کردم تک و تنها.... آخرشم هیچی.....🌺

دوستم تنبلی داشت با آی یو آی باردار شد

بعد یه چیزی هم ازت بپرسم

برای من جنین هام همشون A هستن

ولی منفی....🥲🥲🥲

تو هر بسته یدونه +A هست

بنظرت خوبه؟؟؟؟ دکتر گفت خوبه🤕🤕🤕

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
انشاالله،انشاالله هر کی منتظر نی نی هست خدا بهش بده 

ان شالله🤲🌺

توروخدا برا منم دعا کنید🥲

خیلی سختی کشیدم💔💔

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
شاید باورت نشه حتی کرایه خونه مون هم به سختی جور میشه اصلا باورم نمیشه اخه چقدر یک خونه میتونه بد با ...

اگه پول دارین شرایطشو دارین

جا به جا بشین❤

همینه دیگه بهتون نساخته....

معلوم نیست جریانش چیه😞

منم بهش باور دارم

چون خودم مستاجر هستم

چندتا خونه عوض کردم

خونه داریم تا خونه....🌺

خدا بزرگه توکل به خدا،هیج وقت از رحمت خدا ناامید نشو

مامانمم نمیدونه

فقط خودم و شوهرم میدونیم🥲

مامانمم نمیدونه فقط خودم و شوهرم میدونیم🥲

دارن اذان‌میگن انشاالله به همین وقت عزیز هر مشکلی داری حل بشه و دامنت به زودی سبز بشه مشکلات برای همه هست خدا میخواد صداش کنی من که وقتی یک مشکل میاد سراغم سریع میفهمم که اونطور که باید با خدا نبودم و این مشکل تلنگریه واسه رفتن به در خونه خدا،مادربزرگم میگفت هر وقت مشکل میاد بدون خدا دلتنگت شده واسه اینکه صداش کنی برای همین منم صبوری میکنم تا حل بشه،صبور باش و توکل کن به خدای بزرگ که ما بنده ها به غیر از اون هیچ کسیو نداریم 

دارن اذان‌میگن انشاالله به همین وقت عزیز هر مشکلی داری حل بشه و دامنت به زودی سبز بشه مشکلات برای هم ...

الهی فدات بشم مرسی بابت دلگرمیت😍😍😍

همچنین برای تو....🌟🌟🌟

الهی توام بزودی مامان بشی و 

صحیح و سالم بیاد توبغلت....😍❤🌟🌺🌟❤