2777
2789
عنوان

خانم هایی که سقط داشتن کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 69 پست
اه چقد بد میفهمم درک میکنم.انشالله مشکلت حل بشع

عزیزم شما انتقال دادین درسته؟؟؟❤🌺

بعد دوهفته آزمایش بارداری دادین؟؟؟؟❤🌟

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
عزیزم شاید مشکل ژنیک دارید ازمایش دادی 

بارداری پوچ دکتر میگفت مشکل از اسپرم‌ اسپرم هایی که کروموزوم از پدر دریافت میشه از مادر کروموزومی دریافت نمیشه چون اسپرم پدر نمیزاره بلاستوسیست از مادر کروموزوم دریافت کنه و همه کروموزوم هارو خودش شامل میشه در مورد ایست قلبیم باز اگر اسپرم‌ضعیف باشه قلب یا تشکیل نمیشه یا اگرم بشه قبل ۱۳ هفته ایست میکنه 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااایییی چقد بدشانسی پشت سر هم هرچی سنگه مال پای لنگه🥲🥲🥲🥲 نباید انقدر استری میکشیدی...اس ...

متاسفانه دوماه که خونه مو جابه جا کردم از روزی که اومدیم بدبیاری پشت بدبیاری اول بابام بستری شد بعد برادرشوهرم جون بود فوت کرد بعد بابام‌عمل کرد تا به هوش بیاد مردیمو زنده شدیم مامانم کرونا گرفت منتظرم بعد عید اگه بشه خونه رو عوض کنم انگار خونه بهمون نیفتاده

پیشنهادم اینه دکترتو کلا عوض کنی

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
متاسفانه دوماه که خونه مو جابه جا کردم از روزی که اومدیم بدبیاری پشت بدبیاری اول بابام بستری شد بعد ...

اره سعی کن عوض کنی,  چون خدایی نکرده یه کوچولو.هم مشکل پیش بیاد به دلت میگیری که  از خونه جدیده. انشالله که مشکلی پیش نیاد

🥲

اره  متاسفانه  منفی شدم    

😥😥😥😥😥

واااییی عزیزم نمیدونم بهت چی بگم🥺💔

الهی که خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه🌻

ان شالله یه نی نی ناز و تپلی قسمتت بشه🌹

منم جنین فریز کردم

واااییی تودلم خالی شد

همش میترسم منفی بشه

شما خودت تنبلی اینا داری یا شوهرت مشکل اسپرم

داره؟؟؟ من همسرم .....  کم تحرکی و تعداد کم🤕

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
بارداری پوچ دکتر میگفت مشکل از اسپرم‌ اسپرم هایی که کروموزوم از پدر دریافت میشه از مادر کروموزومی در ...

باید از سه ماه قبل اقدام هم خودت هم شوهرت اسید فولیک بخورید 

گفت فعلا حق نداری به بارداری فکر کنی 😔

کلا عوضش کن برو پیش یه دکتر دیگه که دستش خوب باشه البته اگه اعتقاد داری ۱ سال و ۶ ماهم صبر کن بعد اقدام کن

فعلا نمیخوام اصلا بهش فکر کنم توی یک سال سه تا سقط داشتم دیگه برای خودمم خوب نیست رحمم آسیب میببنه، شرایط روحیمم دیگه جواب نمیده برای بارداری 

آره اینارو دکترعمم گفت چون عمم ۴ تا بارداری پوچ داشته ۲ تا ایست قلبی

متاسفانه دوماه که خونه مو جابه جا کردم از روزی که اومدیم بدبیاری پشت بدبیاری اول بابام بستری شد بعد ...

اگه مجرد بودم میگفتم این حرفا خرافاته🙄

ولی متاسفانه تو این چندسال زندگی و خونه

عوض کردنا منم به این نتیجه رسیدم خونه

خوش یُمن وجود داره👌👌👌☹☹☹

خونه بودم توش از زمین و آسمون برام پول میومد

باورت نمیشه چقد اون خونه خوب بود😅

حتی مستاجر قبلیشم که از اونجا رفته بود با شوهرم

دوسته ...اونم همینو میگفت😅😅🌺🌺🌺

بعضی خونه هام بقول تو به آدم نمی سازه

نمیدونم دلیلش چیه ولی حرفتو قبول دارم.