2777
2789
عنوان

خانم هایی که سقط داشتن کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 69 پست
دارن اذان‌میگن انشاالله به همین وقت عزیز هر مشکلی داری حل بشه و دامنت به زودی سبز بشه مشکلات برای هم ...

ان شالله برای جفتمون معجزه بشه قشنگم😍🌟🌺🌟🌺

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله برای جفتمون معجزه بشه قشنگم😍🌟🌺🌟🌺

مطمعن.بودم از ای یو ای جواب نمیگیرم.هزینه هام.خیلی زیادشد واقعا خسته کندس,متاسفانه منفی شدم. جنینام +Aهستن. خوش بین باش انشالله مثبت میشی, استرس نداشته باش

🥲

واسه منم دکتر ای یوای گفت ولی من قبول نکردم,مستقیم رفتم.سراغ ای وی اف

چقد عاقل بودی❤

خوب کاری کردی🌹

من ۳ ماه از وقتمو بخاطر ۲تا  آی یو آی حروم کردم😓

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
مطمعن.بودم از ای یو ای جواب نمیگیرم.هزینه هام.خیلی زیادشد واقعا خسته کندس,متاسفانه منفی شدم. جنینام ...

برای من همش منفیه😭😭😭

تو هربسته فقط یدونه + هست😓😓😓

چقد عاقل بودی❤ خوب کاری کردی🌹 من ۳ ماه از وقتمو بخاطر ۲تا  آی یو آی حروم کردم😓

اخه باوجود اندومتریوز جواب نمیگرفتم. الانم شوهرم.میگع ولش کن بدون بچه مشکلی نداریم.که.  اما من دلم.میخاد مادربشم. حس مادربودن رو.بچشم. اما نمیدونم قسمت چیه

🥲

مطمعن.بودم از ای یو ای جواب نمیگیرم.هزینه هام.خیلی زیادشد واقعا خسته کندس,متاسفانه منفی شدم. جنینام ...

دکتر میگفت چون مشکلی ندارم😪

ممکنه با آی یو آی نتیجه بگیرم😢

گفت ۳ بار آی یو آی کن... دیگه قبول نکردم بار آخرو🤕🤕

اخه باوجود اندومتریوز جواب نمیگرفتم. الانم شوهرم.میگع ولش کن بدون بچه مشکلی نداریم.که.  اما من ...

منم دلم داره میترکه💔

شوهر منم عاشق بچس ولی میگه ولش کن🤕

بخدا فقط اینجا با بچها درد و دل میکنم😓

خیلی تنهام حتی مامانم هم نمیدونه🤕🤕🤕

نمیدونم دردمو به کی بگم.... خیلی ناراحتم....😪

دکتر میگفت چون مشکلی ندارم😪 ممکنه با آی یو آی نتیجه بگیرم😢 گفت ۳ بار آی یو آی کن... دیگه ق ...

اره واسه دکتر هیچ فرقی نداره چون میدونه اگه جواب نگیریم  هرطورشده باز میریم.سراغشون. انشالله مثبت میشی, منکه ازاولش بدبین بودم منفیم.شد. اما تو دلتو خوش کن

🥲

منم دیگه باورم نمیشه مادر بشم‌...💔

نمیدونم خدا چرا با ما اینکارو میکنه🤕

توزندگیم هیشکی رو ناراحت نکردم🥺

با همه مهربون بودم سعی کردم دل نشکونم....

نمیدونم چرا سر بچه اینطوری عذاب میکشم....😪

منم دلم داره میترکه💔 شوهر منم عاشق بچس ولی میگه ولش کن🤕 بخدا فقط اینجا با بچها درد و دل می ...

اره میفهمم چی میگی همه مردا دوستدارن بچه دارشن. اما خب محبورن به رومون نیارن. نمیدونم.والا این.حق طبیعی هرخانم.هس  راحت بارداربشه,اما نمیدونم.چرا خدا این. نعمتو.ازما گرفته. من انقد دعاکردم.نذر نیاز همه چی ولی خداقبول نکرد,

🥲

اره واسه دکتر هیچ فرقی نداره چون میدونه اگه جواب نگیریم  هرطورشده باز میریم.سراغشون. انشالله مث ...

چندسالته ؟؟؟؟🌺🌺🌺

ان شالله برای توام مثبت بشه و بمونه برات🥺🥺❤

ان شالله هر ۳ تاییمون تو این تاپیک نتیجه بگیریم😍🥺❤

اره میفهمم چی میگی همه مردا دوستدارن بچه دارشن. اما خب محبورن به رومون نیارن. نمیدونم.والا این.حق طب ...

با تمام وجود درکت میکنم....🥺

الهی خدا برای جفتمون بخواد 💔

چندسالته ؟؟؟؟🌺🌺🌺 ان شالله برای توام مثبت بشه و بمونه برات🥺🥺❤ ان شالله هر ۳ تاییمون تو ا ...

من ۲۵سالمه. من فعلا امیدی ندارم  چون انتقال نمیرم,مگراینکه خدا معجزه کنه طبیعی بشم. انشالله خبربارداریتو.میدی

🥲