2777
2789
عنوان

تغییریهویی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 23 پست
۳۳ راستش من یکبار حرف طلاقو زدم اونم چون خیلی روم فشار بود و البته اون قبلش بارها بهم گفته بود ولی ح ...

یه مسئله رو خدمتتون بگم؛تمام مردها بعداز ازدواج دچار یک دوگانگی میشن.احساس میکنن گرفتار شدن و مثل دوستان دوران مجردیشون دیگه نمیتونن از زندگی لذت ببرن. و گاهی به کله شون میزنه.شما اگر تمایل به ادامه زندگی دارین باید اطلاعات وآگاهیتون رو بیشتر کنین.میتونین از مشاورهای نی نی سایت استفاده کنین و تلاش کنین ایشون رو به زندگی دلگرم کنین.حربه های زیادی برای ایجاد هیجان در زندگی زناشویی هست که یک مشاور خانوم بهتر میتونه براتون توضیح بده.

✔ آقا هستم✔

یک نمونه این خانوم اینکه تو جمع مردا شوخی های زشت میکنه و خنده های مستانه و کارهایی که بنظر من بی حیاییه از جانب ی خانوم چادری و به همسرم گفتم به دوستش بگه که تذکر بده اون خانوم رفته بود همه جارو پر کرده بود که من فک میکنم اون به شوهرم نظر داره!!!!! در این حده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم میگم خیلی دهن بینه یعنی اگه اون زنه بیاد بگه که وای چه فرش زشتی یا مثلا چه غذا بدی حالا بیا به ...

منظورتون اظهار نظرهای درباره ی جهیزیه شماست یا مسائلی که شوهرتون خریده؟ اینا با هم فرق دارنا

✔ آقا هستم✔
یک نمونه این خانوم اینکه تو جمع مردا شوخی های زشت میکنه و خنده های مستانه و کارهایی که بنظر من بی حی ...

خب شما یا من اجازه نداریم به کسی تذکر بدیم مگراینکه خودش از ما نظری بخواد.مردم میتونن هر جوری باشن و هرکاری بکنن ولی ما میتونیم انتخاب کنیم که توی زندگی ما باشن یا نه.

✔ آقا هستم✔
خب شما یا من اجازه نداریم به کسی تذکر بدیم مگراینکه خودش از ما نظری بخواد.مردم میتونن هر جوری باشن و ...

منم وقتیو گفتم که ما هستیم وگرنه اصلا اون خانوم به من ربطی نداره خوشبختانه