2777
2789
عنوان

تغییریهویی همسر

238 بازدید | 23 پست

همسرم حدود یک ماهه کلا عوض شده دمدمی شده یروز میگ دوستدارم یروز میگه نمیخامت یروز میگ اینکارو واس خونه بکنیم اونکارو بکنیم یروز میگه نه اصلا نمیتونم بفهمش درسته باهم اختلافاتی داشتیم و هردوطرف اشتباهاتی کردیم و جدیدا انگار ی ادم دیگ شده اصلا قابل شناختن نیست اصلا معلوم نیس چشه

اول زیرنظر بگیرین و مطمئن بشین سمت مواد نرفته باشه.بعد به احتمالات دیگه(مثل حضور زن دیگر و خیانت و...) اولین مشکل با توجه به مشکلات اقتصادی و اجتماعی به نظر من رفتن سمت مواد برای التیام وآرامشه(که غلطه البته)

✔ آقا هستم✔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولد حضرت علی میگف میگف میخوام ی کادو خیلی گرون برات بگیرم بعد چندروزقبل سر یک داستانی بحثمون شد که حقم با من بود ولی از همون روز ببعد اینجوری شده تنها کسیم ک باهاش خرف میزنه یکی از دوستاشه که اصلا حس خوبی بهش ندارم فک میکنم خیلی حسوده و پرش میکنه

پس به یک دلیلی مظطرب و نگرانه.شایدم زندگی بنظرش یکنواخت شده🤔

فشار اقتصادی ک داریم ولی تازه ازدواج کردیم چی اخه یکنواخت سده گیر داده باید مهریتو ببخشی و با این دوستم رفت و امد کنی نمیدونم چشه

فشار اقتصادی ک داریم ولی تازه ازدواج کردیم چی اخه یکنواخت سده گیر داده باید مهریتو ببخشی و با این دو ...

الان دیگه خطری شد😑😑

ابدا این کارو نکنین بخصوص اینکه اول زندگی تون هست.

سنش چقدره؟

✔ آقا هستم✔
الان دیگه خطری شد😑😑 ابدا این کارو نکنین بخصوص اینکه اول زندگی تون هست. سنش چقدره؟

۳۳ راستش من یکبار حرف طلاقو زدم اونم چون خیلی روم فشار بود و البته اون قبلش بارها بهم گفته بود ولی حتی یبارم عذرخواهی نکرد و میگف حس من تو اون موقع بوده و من بارها بخاطر همون یبار عذر خواهی کردم بهم میگه درغگو بهم میگه دوست ندارم بخاطر وظیفم کنارتم بعد یهو میگه من این زندگیو میخوام اصلا دیگ ادم قابل درکی نیست خیلی داره روم فشار روحی میاره 

نه متاهله و یک زن بشدت عفریته داره و بی حیا واسهمین نمیخوام باهاش رفتوامد کنم

من اگر بجای شما بودم و مطمئن بودم اون خانوم از خودم کدبانوتر نیست و عفریته ست،اتفاقا باهاشون رابطه ی معقول برقرار میکردم تا همسرم قدر چیزی رو که داره بیشتر بدونه

✔ آقا هستم✔
چند وقته ازدواج کردین؟

دوسال و دوماه خونه خودمون این دوستش هیچی نداره و ما همچی داریم و کلی شوهرمو پرکرده بود که چون تو همه چی داری خونواده زنت باید برات اینو بخرن اونو کادوبدنو ازاینجورچیزا و بشدت هم دهن بینه زن این اقا ی روستاییه و حتی دیپلمم نداره البته بگم که منظورم توهین نیس ولی من از یک خونواده خیلی خوب و موفقم 

من اگر بجای شما بودم و مطمئن بودم اون خانوم از خودم کدبانوتر نیست و عفریته ست،اتفاقا باهاشون رابطه ی ...

همسرم میگم خیلی دهن بینه یعنی اگه اون زنه بیاد بگه که وای چه فرش زشتی یا مثلا چه غذا بدی حالا بیا به شوهر من ثابت کن که اون زنه دروغ داره میگه فقطم حرف این دونفرو قبول داره