2777
2789

بچه ها من هفته پیش اومیکرون گرفتم و الان خیلی احساس ضعف و بیحالی دارم شاغل هم هستم و از شنبه اومدم سر کار انگار حال دلم اصلا خوب نیست احساس پوچی میکنم دلم میخواد بمیرم انگار افسردگی گرفتم حوصله هیچ کاری رو ندارم از این زندگی خسته شدم از قوی بودن خسته شدم از جنگیدن برای زندگی بهتر خسته شدم دلم میخواد فقط   بخوابم حوصله فیلم دیدن ندارم حوصله آهنگ گوش کردن ندارم حوصله غذا درست کردن و کارای خونه رو ندارم حتی حوصله غذا خوردن هم ندارم یه پسر کلاس دومی دارم که اصلا به درساش نمیرسم یه شوهر دارم که تازه 5 ماهه ترک کرده و تو خونه هست پیش پسرمه و تقریبا هیچ کاری نمیکنه به جز خوردن و خوابیدن ( دکترش گفته تا آخر فروردین نره سر کار اونم از خدا خواسته ) فقط ظرفا رو میشوره غذا هم بلد نیست درست کنه خوشحالم که پس از سالها بالاخره موفق شده و ترک کرده اما خیلی خسته هستم خیلی 

نمیدونم چیکار کنم که حال دلم خوب بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طبیعیه که خسته باشی چون مدت زیادی جنگیدی، الان به هیچی فکر نکن یه مدت فقط استراحت کن، کم کم خوب میشی ، به این فکر کن که یه کار بزرگ تونستید بکنید، شوهرت ترک کرده ، شما یه مشکل بزرگو حل کردید، حتنا روزهای بهتری در انتظارتونه

با گریه سبک میشم با فکر به آینده بهتر به خودم امید میدم

حتی یه جای خلوت هم ندارم که گریه کنم نمیخوام پسرم منو در حال گریه ببینه یا سر کارم منو ببینن که دارم گریه میکنم 

نمیدونم روزای سخت من چرا تموم نمیشه 

بالاخره ما تحت تاثیر عملکرد گذشتمون هم هستیم 

شما انتخاب کردی ازدواج کردی نمی دونم احتمالا کنار همسرت روزهای خوب هم داشتی که باز ادامه دادی و ایشون الان ترک کرده بعد باید برن سر کار دیگه کم کم این سختی ها کمتر میشه 

ولی کلا من خودم هیچ وقت زندگیم بدون چالش نبوده 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

یکی از عوارض کرونا افسردگی هم هست مامان منم هم افسرده شده بود هم دائم خواب بد میدید ولی واقعا آفرین بهت دختر تو زن بینظیری هستی امیدوارم آینده روشنی داشته باشی یه حدیث داریم که میگه دقیقا همون لحظه‌ای که از همیشه ناامیدتریم گشایش خدا نزدیکتره و یکی دیگه هست که میگه به آنچه که به اون امید نداری آمیدوارتر باش از آنچه که امید داری موسی رفت که آتش بیاره اما به عنوان پیامبر مرسل برگشت خدا بهت قوت بده من برات دعا میکنم بینظیر خانوم  

برای منم ...یه کوه از مشکلات رو دوشمه له نشم جایه شکر داره

واقعا داریم له میشیم اما هیچکس حواسش به ما نیست یه مادر دارم که مریضه پارکینسون داره و حتی نمیتونم غم و غصه هامو بهش بگم و یکم سبک تر بشم همش مجبورم فیلم بازی کنم که خیلی خوشبختم اما از درون دارم له میشم

حتی یه جای خلوت هم ندارم که گریه کنم نمیخوام پسرم منو در حال گریه ببینه یا سر کارم منو ببینن که دارم ...

منم الان تو این حالم، حالم بده دلم میخواد تنها باشم، بچم میچسبه بهم جیغ میزنه، اون طفلک که نمیدونه حال منو😔

با ابله بحث نمیکنم

حتی یه جای خلوت هم ندارم که گریه کنم نمیخوام پسرم منو در حال گریه ببینه یا سر کارم منو ببینن که دارم ...

یه روز برو یه امامزاده و خودت رو خالی کن ولی حواست باشه گریه و افسردگی باتلاقه پا که توش میزاری میکشونتت تو خودش و به این راحتی نمیشه ازش خلاص شد