2777
2789
عنوان

خانم های 27 ساله بیاید

719 بازدید | 36 پست

من 27 سالمه و دوتا بچه دارم.اولی 9 ساله و دومی چهار ساله...الان مدتیه احساس میکنم دارم پیر میشم.پوستصورتم یکم شل شده و زیر چشمامم یکم سیاهشده..دیگه مثل سه چهار سال پیش شاداب و خشگل نیستم.قبلا همه بهم میگفتن که چقدر خشگل و نازی...دارم افسرده میشم.بقیه27 ساله ها شرایطتون چیه و راهی پیشنهاد بدید شاداب بشیم دوباره

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

ای بابا تا میایم دو کلام دردو دل کنیم میپرن وسط این زامبی ها و شروع به تبلیغ میکنن..نکنین بابا اینکارارو همه چیز که پول نیست یکم بفهمید

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم مشاور پوست و مو هستم کرم بوتاکس گیاهی برا لیفت صورت و چین و چروک و کرم دور چشم گیاهی دارم ت ...

گزارش 

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
ای بابا تا میایم دو کلام دردو دل کنیم میپرن وسط این زامبی ها و شروع به تبلیغ میکنن..نکنین بابا اینکا ...

شما مگه نگفتی پیشنهادی دارین ، خب ایشونم داره کمک میکنه دیگه

دیشب کسی نبود و برای گریستن ،جز صفای آینه همدم نداشتم

ببخشید میپرسم.برای بچه دوم باردارم.اولاشه.بنظرت پشیمون نمیشم؟ خیلی زحمت داره؟ گاهی پشیمون میشم.پسرم‌۳ونیمه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

میتونی صبح ها با دوستات برنامه بریزین بری پیاده روی دورهمی بگیرین میتونی تو خونه آهنگ بزاری برقصی برین کوه و پارک و میتونی کلاس های هنری ثبت نام کنی و خیلی چیزای دیگ همه ی اینا باعث میشه روحیت تغییر کنه و ...

با بالا رفتن سن این چیزا عادیه .

نکه شما الان میر و سن بالا باشیا اصلا اینطور نیست 

ولی طبیعتشه با بزرگ شدن اینطوری میشه 

ورزش غذای سالم سیگار نکشیدن استفاده از کاور بالشت تمیز و نخی و یه چند جلسه فیشیال پوست در سال و استفاده از ماسک های خانگی