2777
2789
عنوان

خانم های 27 ساله بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 36 پست

۲۷ سالته دوتابچه داری که یکیشم ۹سالشه معلومه شادابیتو از دست میدی! یعنی ۱۶،۱۷ سالگی ازدواج کردی

موهاتو رنگ روشن نذار، ویتامین اینا هم بخور بیشتر استراحت کن با فامیل شوهر هم کل کل نکن

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم میرم تو ۲۷ خیلی شادم افسرده نیستم هنوز نرفتیم زیر ی سقف بچه ام ندارم چروک مروکم ندارم اصلن بم نمیخوره این سن باشم 😐شرایطم 

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!  
دارم میرم تو ۲۷ خیلی شادم افسرده نیستم هنوز نرفتیم زیر ی سقف بچه ام ندارم چروک مروکم ندارم اصلن بم ن ...

منم تا وقتی بیست و سه سالم بود و یه بچه بیشتر ندشاتمدهمه بهم میگفتن بهت میخوره 19 سالت باشه...بچه دوم آوردم دیگه واقعا سختم شدخصوصا که دوتاشونم پسر هستن و شیطون..انشاالله خوشبخت بشی عزیزم

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...