من 27 سالمه و دوتا بچه دارم.اولی 9 ساله و دومی چهار ساله...الان مدتیه احساس میکنم دارم پیر میشم.پوستصورتم یکم شل شده و زیر چشمامم یکم سیاهشده..دیگه مثل سه چهار سال پیش شاداب و خشگل نیستم.قبلا همه بهم میگفتن که چقدر خشگل و نازی...دارم افسرده میشم.بقیه27 ساله ها شرایطتون چیه و راهی پیشنهاد بدید شاداب بشیم دوباره
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
دارم میرم تو ۲۷ خیلی شادم افسرده نیستم هنوز نرفتیم زیر ی سقف بچه ام ندارم چروک مروکم ندارم اصلن بم نمیخوره این سن باشم 😐شرایطم
درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکمکروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!
دارم میرم تو ۲۷ خیلی شادم افسرده نیستم هنوز نرفتیم زیر ی سقف بچه ام ندارم چروک مروکم ندارم اصلن بم ن ...
منم تا وقتی بیست و سه سالم بود و یه بچه بیشتر ندشاتمدهمه بهم میگفتن بهت میخوره 19 سالت باشه...بچه دوم آوردم دیگه واقعا سختم شدخصوصا که دوتاشونم پسر هستن و شیطون..انشاالله خوشبخت بشی عزیزم
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...