2777
2789
عنوان

نظر بدین این رژ قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا

ببخشید ولی اگه نظرم بخوای اره

اصلا این رنگا دوست ندارم روشنه 

ولی اگه قیافه خودت باش بهت میاد 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
ببخشید ولی اگه نظرم بخوای اره اصلا این رنگا دوست ندارم روشنه  ولی اگه قیافه خودت باش بهت میاد ...

نه خواهش میکنم عزیزم شمام نظرتو گفتی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه عزیزم  چرا مسخره کنم  دنبال یه رژ خوشرنگ بودم اتفاقا  این به قرمز میزنه؟ چه رن ...

نمیدونم میخوای عکسشو برات بفرستم اینو همینجوری گرفتم برا عید واگرنه آخرین بار سه سال پیش خریدم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عکسشو ک بفرستی خوبه  یعنی اینو ۳ سال پیش خریدی؟🤔

نه عزیزم اینو امشب گرفتم آخرین بار غیر از این سه سال پیش