یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همکلاسیم باباش فوت شده دستشون خالیه ۳تا خواهرن ۱ داداش خیلی فقیرن مامانشو ...
نه میدونید چیه درست کار خیره و واسه نیازمند پارسال هم همینطوری یکی بهم معرفی شد واسه اهواز بود 4 تومن پول ب کارتش زدم که واسه خودشو و زن وبچهاش لباس تهیه کنه بعد فهمیدم دروغ گفته اون بنده خدا هم که معرفی کرده بود اصلا تو جریان نبود راستش دلم سوخت چون من میخواستم به نیازمند کمک کنم تا دل ی خانواده شاد بشه الان دودل شدم دیگه یکی که ی کار اشتباه میکنه باعث میشه این مشکلات پیش بیاد
الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
نه میدونید چیه درست کار خیره و واسه نیازمند پارسال هم همینطوری یکی بهم معرفی شد واسه اهواز بود 4 توم ...
این مجازی خوب نیست بیشتر دروغه! میبینی طرف داره میگه ندارم کی از پول بدش میاد ولی اگه میتونی برو کمیته امداد بگو چند تا نیازمند بهت معرفی کنه که واقعا نیاز داشته باشن بشو حامیشون یا بهشون کمک کن
عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست
این مجازی خوب نیست بیشتر دروغه! میبینی طرف داره میگه ندارم کی از پول بدش میاد ولی اگه میتونی ب ...
نه اخه خیلیا هم واقعا ندارن ولی اون ی عده باعث شدن تر و خشک باهم بسوزن نزدیک باشن خودم میتونم برم دنبالشون برن بازار هر چی خواستن بخرن حساب کنم خیالمم راحت تره
فکر خوبیه فردا میرم کمیته امداد مرسی
الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎