2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید نیازمند لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 113 پست

میشناسم ولی تهران نیست چند سال لباس نخریدن مادر خانواده به آستین لباس بچه هاش پارچه اضافه میکنه کوتاه نباشه...کاش خودم شاغل بودم کمکشون میکردم

میشه یه صلوات پدرم را مهمان کنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرسالی که میگذره اوضاع بدتر میشه. بخدا اونروز رفتم بیرون فقط تونستم نگاه کنم.... هیچی نتونستم بگیرم. ...

آخه 😔الهی  خیلیا اینجورین با این اوضاع اقتصادی   انشالله خدا بزرگه کمک کنه  همیشه بگو خداروشکر  اگه خدایی نکرده مریض بودین چی آدم هسته مریضه پول دارو نداره انشالله خدا بزرگه کمکت کنه 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
من همکلاسیم  باباش فوت شده  دستشون خالیه   ۳تا خواهرن ۱ داداش خیلی فقیرن مامانشو ...

نه میدونید چیه درست کار خیره و واسه نیازمند پارسال هم همینطوری یکی بهم معرفی شد واسه اهواز بود 4 تومن پول ب کارتش زدم که واسه خودشو و زن وبچهاش لباس تهیه کنه بعد فهمیدم دروغ گفته اون بنده خدا هم که معرفی کرده بود اصلا  تو جریان نبود راستش دلم سوخت چون من میخواستم به نیازمند کمک کنم تا دل ی خانواده شاد بشه الان دودل شدم دیگه یکی که ی کار اشتباه میکنه باعث میشه این مشکلات پیش بیاد

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
من يه چيزي بگم به خدا راست ميگم لباس عيداي ما لباس هايي كه مردم تو خونه تكوني ريختن دور مامان ميره ب ...

چند نفرید ؟ کجا هستید؟

نه میدونید چیه درست کار خیره و واسه نیازمند پارسال هم همینطوری یکی بهم معرفی شد واسه اهواز بود 4 توم ...

این مجازی خوب نیست بیشتر دروغه! میبینی طرف داره میگه ندارم  کی از پول بدش میاد ولی اگه میتونی برو کمیته امداد بگو چند تا نیازمند بهت معرفی کنه که واقعا نیاز داشته باشن بشو حامیشون  یا بهشون کمک کن   

برو همون کمیته بهت معرفی میکنند یا شماره کارت میدن کمیته امداد دیگه دروغ نمیگه ثوابم میکنی  الان دوست من بی سرپرسته   ولی حامی دارن خو کمیته بخورو نمیری کمک میکنه    

این مجازی خوب نیست بیشتر دروغه! میبینی طرف داره میگه ندارم  کی از پول بدش میاد ولی اگه میتونی ب ...

نه اخه خیلیا هم واقعا ندارن ولی اون ی عده باعث شدن تر و خشک باهم بسوزن نزدیک باشن خودم میتونم برم دنبالشون برن بازار هر چی خواستن بخرن حساب کنم خیالمم راحت تره 

فکر خوبیه فردا میرم کمیته امداد مرسی   

نه میدونید چیه درست کار خیره و واسه نیازمند پارسال هم همینطوری یکی بهم معرفی شد واسه اهواز بود 4 توم ...

میخواستم همینو بگم 

ب این سایت اعتباری نیست 

ب کسی بدین ک خودتون واقعا بدونین نیازمنده

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
این مجازی خوب نیست بیشتر دروغه! میبینی طرف داره میگه ندارم  کی از پول بدش میاد ولی اگه میتونی ب ...

👌🏻👌🏻

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن