2777
2789
عنوان

جاری اشغال خدا لعنتش کنه

667 بازدید | 45 پست

سلام خدمت دوستان لطفا راهنمایی کنید چکار کنم من 

ما رفتیم یه مکان زیارتی

بعد من و همسرم یه اتاق جدا گرفتیم 

ولی تختامون جدا بود بخدا کاری نکردیم 

بعد این جاری اشغال رفته به همه گفته اینا رفتن اونجا غسل نکردن فلان بهمان حموم نرفتن اونجا زیارتی بوده

ما ۵ روز اونجا بودیم و من تو ۴ روز دو بار رفتم حموم با بقیه الان رفته ابرومو برده بخدا ما حتی همم بغل نمیکردیم دارم همش خودمو میخورم ای خدا 

هی میگم ما کاری نکردیم جوابشو نمیدم باز تیکه میندازه

چند وقت پیش میخاستیم بریم جایی گفت ببرمت غسل کنی واقعا دیگه شورشو دراورده هرچی بی محلی میکنم بدتر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ببین چقدر دربرابرش کوتاه اومدی که داره تو مسائل خصوصیت دخالت میکنه و چقدر بهش رو دادی و وقیحش کردی که میره اینارو جلو دیگرانم میکه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

بنطرم تقصیر خود شمام هست 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

واقعا ببین چقدر دربرابرش کوتاه اومدی که داره تو مسائل خصوصیت دخالت میکنه و چقدر بهش رو دادی و وقیحش ...

من اصلا باهاش صمیمی نیستم بخدا 

بی محلیش میکنم خودش خیلی مریضه