2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید نیازمند لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 113 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون از شما اگه ناراحت شدین من عذرمیخوام ایشاا... باشیم و به اون مرحله برسیم حتما فردا میگردم و پید ...

ماخودمون میریم مسجدمحل یامدرسه ها بامدیرمدرسه صحبت میکنیم میگیم اگه میشناسین آدرس بدین وقتی آدرس دادن اول تحقیق میکنیم اگه دیدیم واقعانیازمندهستن اقدام میکنیم شماهم میتونی ازهمین روش استفاده کنی خیلی بهتره تابخوای بدی دست واسطه واین وسط  چیزی کم وکسربشه

خاهش میکنم اونایی ک بهت گفتم کمک کن بهشون دل بچه ها رو شاد کنی میدونی چقد ثواب میکنی خاستی از محل زن ...

چشم فردا میخوام برم یکی بدسرپرست ها و همین بهزیستی واسه بچه ها ببینم چقدر نیاز دارن بیشتر از توانم بود از دوستام کمک میگیرم حتما انجام میدم

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
ماخودمون میریم مسجدمحل یامدرسه ها بامدیرمدرسه صحبت میکنیم میگیم اگه میشناسین آدرس بدین وقتی آدرس داد ...

بعله منم بعد از اون اتفاق دیگه گفتم راه دور کمک نکنم نزدیکم باشن خیلی بهتره خیالم راحته

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
نه میدونید چیه درست کار خیره و واسه نیازمند پارسال هم همینطوری یکی بهم معرفی شد واسه اهواز بود 4 توم ...

من جای معتبر میشناسم .ولی در کل بهتره ادم اگر اعتماد کرد کمک کنه وگرنه اطراف خودش بده به نیازمند و موسساتی که کارتن خوابها یا کودکان بی سرپرست رو نگهداری میکنن ..دولتیا نه ها  خیریه ها  .ما تو شهرمون ۲ تا موسسه داریم که بچه های زیر ۶ سال و دخترای تا ۱۸ سال رو نگه میدارن و یه خونه امن برلی زنان بدسرپرست . رابط اینها رو میشناسم شخصا که معتبره هرماه هرکمکی که جمع میکنه رو بهشون با فیلم و عکس گزارش میده که به کی تحویل شد و  ۱۷ تا خونواده هم تحت حمایت هستن که هرچی کمک هست براشون پک میکنه ماهی یکبار میفرسته ..تهران نیست .

چرا نمیتونی  دوره بیفتی نیازمند  پیدا کردن کار سختیه به نظرت والا اگه تو در و همسایه همه ب ...

توی در و همسایه ی ما خدا روشکر محتاج لباس و غذا نیست اگر بود صددرصد در  اولویت بودن. اخیرا در به در دنبال محتاج میگشتم برای صدقه که مجبور شدم چند تا خیابون رو بگردم و چند ساعت وقت بزارم تا بالاخره دو تا زباله گرد پیدا کردم. شاید دور و بر شما پر از نیازمند باشه برای ما نیست دوست عزیز. اگر منظورت حاشیه ی شهر و اینهاست که اونجا هم بیشتر از نیازمند افراد شرور ممکنه باشن که من هرگز همچین ریسکی نمیکنم برم اونجا. در حد توان به افرادی که مطمعنم کار خیر رو درست انجام میدن میسپرم. شما هم هر طور که میلته عمل کن دوست داری برو مستقیم پیداشون کن بده دستشون.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹