بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه میدونید چیه درست کار خیره و واسه نیازمند پارسال هم همینطوری یکی بهم معرفی شد واسه اهواز بود 4 توم ...
من جای معتبر میشناسم .ولی در کل بهتره ادم اگر اعتماد کرد کمک کنه وگرنه اطراف خودش بده به نیازمند و موسساتی که کارتن خوابها یا کودکان بی سرپرست رو نگهداری میکنن ..دولتیا نه ها خیریه ها .ما تو شهرمون ۲ تا موسسه داریم که بچه های زیر ۶ سال و دخترای تا ۱۸ سال رو نگه میدارن و یه خونه امن برلی زنان بدسرپرست . رابط اینها رو میشناسم شخصا که معتبره هرماه هرکمکی که جمع میکنه رو بهشون با فیلم و عکس گزارش میده که به کی تحویل شد و ۱۷ تا خونواده هم تحت حمایت هستن که هرچی کمک هست براشون پک میکنه ماهی یکبار میفرسته ..تهران نیست .
چرا نمیتونی دوره بیفتی نیازمند پیدا کردن کار سختیه به نظرت والا اگه تو در و همسایه همه ب ...
توی در و همسایه ی ما خدا روشکر محتاج لباس و غذا نیست اگر بود صددرصد در اولویت بودن. اخیرا در به در دنبال محتاج میگشتم برای صدقه که مجبور شدم چند تا خیابون رو بگردم و چند ساعت وقت بزارم تا بالاخره دو تا زباله گرد پیدا کردم. شاید دور و بر شما پر از نیازمند باشه برای ما نیست دوست عزیز. اگر منظورت حاشیه ی شهر و اینهاست که اونجا هم بیشتر از نیازمند افراد شرور ممکنه باشن که من هرگز همچین ریسکی نمیکنم برم اونجا. در حد توان به افرادی که مطمعنم کار خیر رو درست انجام میدن میسپرم. شما هم هر طور که میلته عمل کن دوست داری برو مستقیم پیداشون کن بده دستشون.
برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹