2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید نیازمند لباس

2169 بازدید | 113 پست

سلام دوستان

کسی رو میشناسید برای خودش و خانوادش نیازمند لباس برای عید باشه تا پنج نفر؟

تهران هم باشه ممنون میشم میشناسید بگید درخواست بدم بهم معرفی کنید

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میشناسم 

تو روستای محروم تدریس میکنم و اکثرا نیازمندن

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
زشته بگم واسه من بفرس؟ بخدا منم دلم لباس عید میخاد ولی هیچی نخریدم😭

تنت سالم باشه لباس میخوای چکار انشالله سال دیگه اینقد پول داشته باشی که بتونی بهترین لباسا رو بخری 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
سلام  اسم و شماره تماس ازش دارید؟

بله دارم البته تهران نیستما 

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
عه سلام خوبین چه خوب  ن راسش من‌نمیشناسم

سلام عاطفه خانوم مرسی شما خوبین؟

از اشنا ها سوال کنید پیدا کردید بهم بگید ممنون

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
سلام عاطفه خانوم مرسی شما خوبین؟ از اشنا ها سوال کنید پیدا کردید بهم بگید ممنون

من همکلاسیم  باباش فوت شده  دستشون خالیه   ۳تا خواهرن ۱ داداش خیلی فقیرن مامانشون با کارگری شکمشون سیر میکنه اگه بتونی بهش بفرستی خیلی ثواب کردی 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
اون نیازمند هم تهران نیست؟

نه خراسان هستن

البته اگه مایل بودین خودم هزینه پستشو میدم