2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست
دستتون درد نکنه انشالله ب حق این روزای عزیز هرچی از خدا میخواید بهتون بده خیالمو راحت کردید 🌹

ولی حتما باید عفونت لگن درمان بشه وگرنه به عفونت مزمن تبدیل میشه وممکنه رحم وتخمدانهارو درگیر کنه.

ولی حتما باید عفونت لگن درمان بشه وگرنه به عفونت مزمن تبدیل میشه وممکنه رحم وتخمدانهارو درگیر کنه.

داخل مطب شستشو دادن با ی چیزی که آبی رنگه و چند تا قرص و ی پماد دادن .ولی همش میترسیدم که نکنه تنبلی تخمدان دارم با وجود اینکه پریودهای منظم دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل مطب شستشو دادن با ی چیزی که آبی رنگه و چند تا قرص و ی پماد دادن .ولی همش میترسیدم که نکنه تنبلی ...

نمیدونم چی بودند اونها ولی عفونت لگن آنتی بیوتیک قوی میخواد.

برای بارداری هم میتونیم همزمان با پریود شدنتون اقدام کنیم.

نمیدونم چی بودند اونها ولی عفونت لگن آنتی بیوتیک قوی میخواد. برای بارداری هم میتونیم همزمان با پریو ...

میترونیدازول دادن ب مدت ۱۰روز با لاکتوفم و فلوکونازول و دافستون با متفورمین وپماددالاواگ ۲درصد همین 

میترونیدازول دادن ب مدت ۱۰روز با لاکتوفم و فلوکونازول و دافستون با متفورمین وپماددالاواگ ۲درصد همین& ...

ایشون داروی پروژسترونی و آنتی بیوتیک ساده دادند که فکر نمیکنم برای عفونت لگن مناسب باشند.

نه ولی چون توی اقدام هم هستید باید کامل درمان بشه 

خیلی ممنون از لطفتون که جوابمو دادید .

سونو مجدد بنظرتون بدم بعد اتمام داروها؟

واینکه دکتره چرا حرفی از فولیکول غالب زد ب نظرشما؟

خیلی ممنون از لطفتون که جوابمو دادید . سونو مجدد بنظرتون بدم بعد اتمام داروها؟ واینکه دکتره چرا حر ...

نه عزیزم سونوی مجدد نیاز نیست.

بهتره داروهارو تموم کنید واگر اقدام کردید وتحریک انجام شد روز سیزده پریودی برید سونو.