2777
2789
عنوان

شما باشین کدومو انتخاب میکنین؟

167 بازدید | 12 پست

مورد اولو به مدت خیلی طولانی دوسش داشتین و میشه گفت عاشقشین 

از نظر شغلی موقعیت عالی داره 

ولی خانواده خودتون و خانواده طرف مخالف باشن و بعدا مخصوصا با مامان طرف ممکنه خیلی به مشکل بخورین 

مورد دوم 

موقعیت شغلی معمولی 

نسبت به مورد اول اونقد دوسش ندارین 

خانواده ها موافقن و خانواده طرف خیلی دوستتون دارن 

از نظر اخلاقی جفتشون خوبن و اهل رفیق بازی و و اینا نیستن و گذشته ای هم با کسی ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر من واقعا عاشق اولی باشم دیگه اصلا به دومی فکر نمیکنم 

پس عاشق اولی نیستی 

بنظرمن خانواده ها خیلی موثرن تو ازدواج 

بخصوص تو ایران اگر مخالف باشن زندگی آذم خراب میشه

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
خب اگر من واقعا عاشق اولی باشم دیگه اصلا به دومی فکر نمیکنم   پس عاشق اولی نیستی  ...

دقیقا 

آخه عشق تو ازدواج تا یه جایی معیاره 

بعدش اکه با خانوادش به مشکل بخورم و کنارشون آرامش نداشته باشم تا کی میتونم عاشقش بمونم

والا منو ک خانوادش مامان و خواهرش پسندیدن بعد خودش دیدتم ، الان چشم دیدنم ندارن وای به تو ک از اول مخالفن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

دومی را نتخاب میکنم 

ولی بنظرم الان ازدواج نکن یکم فرصت بخودت بده که بتونی اوای فراموش کنی بعد ازدواج کن چون وقتی خانواده هاتون مخالفن حتما یه چیزی هست و صلاحتو میخوان 

والا منو ک خانوادش مامان و خواهرش پسندیدن بعد خودش دیدتم ، الان چشم دیدنم ندارن وای به تو ک از اول م ...

😔

اولی فامیله 

از سه چار سال پیش همو دوس داشتیم 

مامانش وقتی فهمید خیلی بد برخورد کرد 

با اینکه رابطه خاصی هم نداشتیم 

حتی تا به حال چت ام نکرده بودیم باهم

بعدش رابطه دو تا خانوداه بد شد🤦‍♀️

ولی‌ خودش   آدمیه که هر کسی حسرتشو میخوره

دومی را نتخاب میکنم  ولی بنظرم الان ازدواج نکن یکم فرصت بخودت بده که بتونی اوای فراموش کنی بعد ...

هیچی نیست 

فقط  خودخواهی و لجبازی خودشونه 

مامانش کلا از من خوشش نمیاد🤦‍♀️

مامان منم از لجشون  کلا مخالفه