2777
2789

من قراره ی پنج شیش ماه خونه مادرشوهرم بمونم خونمون نصفه نیمست تا موقعی ک آماده بشه اینجاییم، من شب ها با لباس بسته نمیتونم بخابم با تاب و شلوارک میخابم ، بعد صبح ها وقتی خابم میاد تو اتاق پرده هارو می‌کشه نور میاد اونم اذیتم می‌کنه ، مثل امل ها چند دقیقه فقط نگام می‌کنه انگار آدم ندیده منم چشمم نیمه باز، نمیدونم چی بهش بگم واقعا عصبی میشم وقتی با لباس راحتی خابیدم ببخشیدا ولی مثل گاو میاد تو ک چی بشه ؟ نمیدونم چ رفتاری باید داشته باشم , دررو هم نمیتونم قفل کنم چون مدام همسرم کارش ب خونه میوفته میاد پیشم و میگه بزار باز بمونه سختم میشه هردفعه قفل کنم

حالا صبح ها تا ساعت چند میخوابی؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا چند ماه تحمل کن نپوش 

خیلی زشت حرف زدی درموردش

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

از رو کلید بساز برا خودت و همسرت

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

قفل کن عزیزم همین بلند شی بارش کنی خیلی بهتره که بیان تو اگه همسرت گفت باز بزار بگو عزیزم با لباس باز می‌خوابم یا لباسی چیزی عوض میکنم رودربایستی دارم آخه مامان صبا میاد تو اتاق 

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️