2777
2789
عنوان

مادرشوهرم صبح ها وقتی خابم بی اجازه میاد تو اتاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5487 بازدید | 146 پست

جالبه ک همینجوری یهو میاد تو . دقیقا یکی از دوستام تعریف میکرد میگفت مادرشوهرم همینجور یهو اومده تو من و شوهرمم .... 

دیگه دفعه اخرش بوده 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

یا خدا شکنجه اس

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده یازده ، من حاملم اگ زیاد نخابم نمیتونم درست غذا بخورم

پشت در یه چیزی بزار نتونه باز کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ده یازده ، من حاملم اگ زیاد نخابم نمیتونم درست غذا بخورم

خب حق با مادر همسرته 

لابد عادت ندارن تا دیر وقت بخوابن اینجوری میخواد بلندت کته 

خدا صبرش بده تا ۵ ماه عروس حامله خونش باشه 🥴

مگه مجبور بودین تو حاملگی خونه تعمیر کنید لااقل گاهی برو خونه بابات تا اونم نفس بکشه😁☺️

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یه بار با لباس خواب توری بخواب  همین که دیدی داره میاد پاشو بشین جیغ بزن بگو وای چرا یهو اومد ...

😂😂😂😂عه توام

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

۵ ۶ ماه میخوای بمونی خونه ی بنده خدا درسته کارش زشته ولی حرف زدن شما هم زشته واقعا خونه اجاره کنین ۶ ...

نمیزارن اجاره کنیم خب میگن بیایین اینجا بمونین خرج اضافه نکنین 

ببخشید صدرحمت به گاو کرم داره مرض داره من جات باشم با لباس زیر میخابم 

برای منم همین جوری مثل الاغ سرشو مینداخت بدون در زدن میامد تو تازه وقتی با شوهرم خواب بودیم 

شوهرم میگفت ولش کن تکون نخور اهمییت نده 

منم عادت داشتم بدون لبلس بخوابم فوقش با یه تاب  بزار ایقدر بیاد تا چشمش درآد 

اینم بگم من خودم الان مادرشوهر هستم   ولی غلط بکنم عروس اذییت بکنم یا دلشو بشکنم 

خدا شاهده بیشتراز دخترم   بهش احترام میزارم ودوستش دارم خدا گواهه 

مگه عروس از سرزمین ناکجا اباد اومده اونم یه مادر بدنیاش اورده وعزیزه 

نمیدونم فازشون چیه ایقدر به عروس ظلم میکنن 

هرچیم کار اون بد باشه حرفای تو خیلی بدتر از اونه گاوچیه اخه!بعدشم تو رفتی خونه مادرشوهر ن اون!و اینکه تا یازده خوابی پس ناهارتو میذاره برات حتما اره؟اینکه میاد پرده رومیکشه برا نور شاید عادتشه شاید وسواسه