2777
2789

سلام 

من دخترم کلاس اوله ، خودش باهوشه اما حوصله گوشی نگاه‌کردن نداره و زود خسته میشه کارنامه شم کلا خیلی خوبه

به نظرتون میشه کلاس دوم رو جهشی بخونه؟ مشکلی برای یادگیری درستش پیش نمیاد؟؟

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

خوشبحالت پسر من به زور همین درسشم میخونه😂

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه اذیت میشه چه کاریه خب

دختر جاری من سال دوم رو جهشی خوند.الان چهارم.هم مامانش پشیمونه هم باباش.همکاری نمی کنه.فقد هم باید غیرانتفاعی باشه مدرسه اش.تو عادی قبولش نمی کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میخوای بهش فشار بیاری...درسته آرزوی هر مادری...پیشرفت و موفقیت بچشه...ولی بزار از این سنش لذت ببره...🤗

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

دختر من کلاس دومه

کلا چون ۳۰ شوهریور ۹۳ به دنیا اومد از همه کوچیکتره میخواستم جهشی امسالو بخونه مدیر دعوام کرد.گفت این خیلی کوچیکه.بعدا تو کلاس از بقیه بچه ها کوچیک تره گناه داره.گفت مگه قراره چه اتفاقی بیفته که میخوای۱ سال جلو باشه ظلم بهش نکن دیگه بیخیالش شدم.واینکه امسال خیلی سخت تر از پارساله.مخصوصا ریاضیش

بچه اذیت میشه چه کاریه خب دختر جاری من سال دوم رو جهشی خوند.الان چهارم.هم مامانش پشیمونه هم باباش.ه ...

مطمئن هستید که مدرسه دولتی قبول نمیکنن؟

تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هـــــنر دارد توکل بایدش
چرا میخوای بهش فشار بیاری...درسته آرزوی هر مادری...پیشرفت و موفقیت بچشه...ولی بزار از این سنش لذت بب ...

واقعا خودمم نمیدونم

بیشتر به خاطر اینکه فکر میکنم زرنگیه و شاید به خودش افتخار کنه بگه زرنگ بودم جهشی خوندم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی