2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی تونم ازشون دور باشم بلایی سر خودش میاره زبان سرخ داره

بچه مایملک ما نیست یه انسان مستقله. نباید بال پرواز بچه مونو قیچی کنیم. 

میتونین از این مساله استفاده کنین بگین لیسانس بگیر میفرستیمت بری کلی هم شور و شوق میگیره. 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
تحصیلی بخواد بره جدا از مخالفتهای شما هزینه تحصیلش کم نیستا! خورد و خوراک و تحصیل و اجاره خونه خیلی ...

پدرش هم میگه من نمی تونم،اون میگه شما بایستی مواظب ما بودید تا خانواده تون آخه من وهمسرم هردو مسئولیت خونمون را تا حدودی به گرفته بودیمحالا سعی میکنم کنار بکشم ولی ۴۰۰ میلیون باید تو حساب ش باشه که اون هم زیاده

شوهرم خیلی فامیل ها رفتن...مخصوصا ادامه تحصیل...میگه اینا رو هم می‌فرستم...مخصوصا رو دخترم بیشتر حسا ...

خب پس شما براتون نو فایل و خانواده عادی هست 

انشاالله هر جا میرن خدا نگهدارشون باشه🌹

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه مایملک ما نیست یه انسان مستقله. نباید بال پرواز بچه مونو قیچی کنیم.   میتونین از این ...

عزیزم میگه اصلا می خوام حقوق اونجا بخونم بهش میگم دانشگاه رو برو تااون موقع چشم ،مرغش یه پاداره که من بیچاره رو حسابی اذیت کنن ولله دیگه خسته ام کردن

خب پس شما براتون نو فایل و خانواده عادی هست  انشاالله هر جا میرن خدا نگهدارشون باشه🌹

فدات شم...همون همه بچه ها ایشالله هرجا باشه خوش و خرم باشن....به قول مامانم چراغ خونشون روشن باشه نورش بهمون برسه .ببینیم ...خوشن راضی هستن بسه برایه مادر.

فدات شم...همون همه بچه ها ایشالله هرجا باشه خوش و خرم باشن....به قول مامانم چراغ خونشون روشن باشه نو ...

درسته عزیزم آرزوی هر پدر مادر خوشبختی و عاقبت بخیر بچه‌هاش مهم هست اگه آدم بدون آینده بچه اش کجا و چطوری بهتره باید رو وابستگی هاش پابزاره وجلو پیشرفت بچه هاش نگیره 

من که فعلا بچه هام کوچیکن و شرایط مالیش هم نداریم اگه روزگاری این شد قسمت شون ماهم کوتاه میایم دیگه 

درسته عزیزم آرزوی هر پدر مادر خوشبختی و عاقبت بخیر بچه‌هاش مهم هست اگه آدم بدون آینده بچه اش کجا و چ ...

واسه منم کوچکن.۹و۶ساله هستن .باید دید سرنوشت چیا میخواد...خدا بچه هاتو نگه داره عزیزم.

واسه منم کوچکن.۹و۶ساله هستن .باید دید سرنوشت چیا میخواد...خدا بچه هاتو نگه داره عزیزم.

ممنونم عزیزم خدا نگه دار عزیزها شماهم باشه 

والا جات بودم به پسرم میگفتم برو به شرطی که خودمم ببری🤣

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم