2777
2789
حق داری باید مادر باشی تا بفهمی 

من پسرم بگه حتما میفرستمش...اما دخترمو شوهرم میگه هرجور شده می‌فرستم ....بهم میگه بریم ...من از خانواده شهر نمیتونم دور باشم چه برسه کشور....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم آخه بچه اولیه وخیلی پدرش وخودم روش حساس بودیم

مواطب باش دلتنگی خودت و حساسیتهاتون بند نشه دست و پای بچه ..من اگر برگردم به گذشته ۱ روز بعد ۱۸ سالگیم تو این مملکت نمیموندم .مادرم میگه برو من بفهمم بچم یه جای دنیا خوشبخته برام کافیه ..فقط دلتنگی میکنم .

بخواب خانم ..اون امروز اقدام کنه و وکیل بگیره و پولش توجیبش باشه و زبان سطح b2 بخونه حداقل ۲ سال طول ...

امشب یهو توپید به هممون که شما باید کمک کنید من برم یه مقدار هم برای خودش تهدید کرد ولله خودم هم ناراحتی اعصاب گرفتم 

کشور خودمون خیالم راحت تره این نفهم اصلا کله اش باد داره

کشور خودمون جرا راحته خیالت ؟تا دکتری هم بخونه بیکاره .اینهمه افسردگیا اینهمه فساد دغدغه اینهمه فسار مالی و سکته و...اهالی المان فایزرشونو زدن بدون محدودیت مشغول زندگین اینجا ماهنوز درگیریم 

تحصیلی بخواد بره جدا از مخالفتهای شما هزینه تحصیلش کم نیستا!

خورد و خوراک و تحصیل و اجاره خونه خیلی میشه براش

مگر اینکه بورسیه بگیره یا ی جور دیگه اپلای کنه که اونم  باز دوروزه نیست که زمان میبره

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
من پسرم بگه حتما میفرستمش...اما دخترمو شوهرم میگه هرجور شده می‌فرستم ....بهم میگه بریم ...من از خانو ...

نه من نمیتونم اصلا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜