2777
2789
عنوان

خانوم ها ی لحظه بیاید

145 بازدید | 9 پست

من بچم زیاد بالا میارع براش شیر خشک ببلاک  ای ار گرفتم کم تر شده ولی بازم داری اروغش هم میزنه والان  10ماهش هست نمیدونم چیگار کنم که حالش بهم نخوره

بهش از اون شیر خشک نده

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجم شیری که بهش میگی کمتر کن، فواصلش رو زودتر.

خوب اروغش رو بگیر.

وقتی تازه شیر خورده سعی کن بشینه، رو سینه نخوابونش، اگر خوابه سرش رو بالاتر بزار.

اگر دیدی خیلی اذیته همچنان، با پزشک گوارش اطفال مشورت کن حتما...احتمالا شیرش رو عوض کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
پس چی بدم اخه اصلا شیر ندارم اصلا 

سرلاک

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست
حجم شیری که بهش میگی کمتر کن، فواصلش رو زودتر. خوب اروغش رو بگیر. وقتی تازه شیر خورده سعی کن بشینه ...

بردم متخصص اصفال گفت شیر خشک نده فقط سینه خودت منم گفتم اصلا شیر ندارع اخه گفت همون سینه خودت که شیر ندارع بده ولی اخه بچه گناه دارع بدنش به شیر احتیاج دارع دلم نمیاد ندم

سرلاک ی بار خریدم نخورد 🥴

اخی عزیزم با دکتر صحبت کن مشورت کن

دکتر دیگه هم ببر

اگه تو شهرتون گوارش اطفال هست ببر 

شاید لازم باشه دارو بخوره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐