2777
2789

وحشتناک ترین داستانی ک شنیدید یا براتون اتفاق افتاده تعریف کنید

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جت ب دوستم تجاوز کرد و همه می‌دونستن حتی با اجنه در ارتباط 

وای چطوری میشه تعریف کنی عزیزم دوستتون نترسیده اگه تمایل داری بگو

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
وای چطوری میشه تعریف کنی عزیزم دوستتون نترسیده اگه تمایل داری بگو

دقیقا خبر ندارم قضیه چند سال پیش فقط خدا بهش رحم کرد زنده موند تا الان 

و الان بکل راحت شده از همه چی خداروشکر 

پیج لباس دارم تقریبا همه لباسا زیر دویست هزار تومن و ارسال رایگان هست 

سه تا دوست برا یه دختر بینشون خراب شد دوتاشون با همدستی اون یکی رو کشت بعد چندسال دوست دومی کشته شد سال بعدش نفر سوم و چندسال بعد اون دخترم کشته شد ولی مرگا همشون خیلی عجیب بود قاتل توسط پلیس کشته شد تو درگیری دومی تصادف کرد رفت تو کما و هنوزم هست و دختره تو تصادف 

چند سال پیش من یه بار تنها بودم خونه سرشب بود همسر و پسرم رفته بودن  خرید

اون وقتا تو منطقه مسکونی سازمانی ارتش بخاطرشغل همسرم زندگی میکردیم ک خونه های بزرگ و ویلایی قدیمی داشت در و پیکر درس حسابیم نداشت 

داشتم فیلم میدیدم صدای باز شدن درو شنیدم ب خیالم شوهرمه ولی انقد غرق فیلم بودم ک یادم رف بعد چند دقیقه یهو ب خودم اومدم ک صدای در اومد چرا کسی وارد نشد تا ب سمت در ورودی نگاه کردم یه نفر پشت پرده ایستاده بود پوتیناش از زیر پرده مشخص بود انگار داشت نگام میکرد یا میخاس وارد خونه بشه ک من جیغ زدم و اون اروم برگشت هنوز یادش میفتم از ترس تمام بدنم یخ میزنه