مامانم گریه میکرد ک من جکار کردم بچم نمازخون بود الان انگار نمیفهمخ نماز چیه...ولی خب...! خیلی وقته ولم کرده خدا منم همینطور
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین الان بجای تاپیک زدن بلند شو برو وضو بگیر نماز عشا رو بخون😍
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یکی از دوستان گروه نماز زدن نماز اول وقت اعلام می کنند میخواید بفرستم؟ برای خانم هاست
یک عدد خواهر مولا غلطگیر هستم.بذار به جای بزار/ تکیه کلام به جای تیکه کلام/ عزا به عذا/ عذاب به جای عزاب/ لطفا به جای لطفن/ سؤال به جای سئوال/ غذا یعنی طعام، خوراکی/ قضا یعنی قسمت و روزی (نماز قضا هم اینطوری نوشته میشه)/ برعلیه اشتباه هست به جاش بگیم بر ضد یا علیه/ گزاردن یعنی انجام دادن، به جا آوردن ما سپاسگزار و شکرگزاریم/ گذاشتن یعنی قرار دادن/ بارگذاری به جای بارگزاری/ راجعبه به جای راجب/ سعی به جای سیع/ مشق به جای مقش/ توجیه به جای توجیح/ در به جای درب ❤ معتقد به فارسی نگاری درصورت وجود کلمات معادل فارسی هستم.❤ یه صلوات برای سلامتی امام زمان عج میفرستی؟🌱.دعا کنید به آرزوم برسم🦋
به این فکر کن که نماز برکت میاره خونه تون و کلید بهشته و خیلی واحبه و بهتون ارامش میده و احساس با ارزشی می کنید و حس می کنید مفید هستید و خدا نگاه خاصی داره بهتون با نماز دعاتون بیشتر براورده میشه و حرکات نماز مثل حرکات ورزشی هست که باعث سلامتی بدن میشه علم تایید کرده اینو
به نظر من اگه هر وقت میری دست و صورتت رو بشوری وضو بگیری دیگه بتونی نماز بخونی..
البته منم دچار این مشکل شدم. ولی به خودم قول دادم در روز یک نماز رو بخونم فقط اونم اول وقت.. مثلا فقط نماز ظهر و عصر بعد یه مدت کم کم نماز مغرب و عشا رو اضافه کنم و در آخر هم نماز صبح رو
فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمیگذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
عزیزم میتونی با گوشیت ساعت بذاری برای زمانی که میدونی هر روز و شب اون موقع وقت داری.
وقتی زنگ خورد، هرکاری دستته بذار کنار و برو نماز بخون.
همش چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه اما حس آرامش میده🌺
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹