۲۹سالمه مجردم هیچ تفریحی ندارم همش تنهام اخر هفته ها بدتر میشم چون مردمو میبینم با چه ذوقی جمع میکنن میرن دامن طبیعت من دلم میگیره اصلا زندگیم شبیه مردم نیست شاید اگه مجرد نبودم اینطور نمیشد منم دلم تفریح میخواد گردش میخواد ولی هیچی کلا خدا هیچی بهم نداده فقط یه خانواده گوه بهم داده که شبیه هیچ خانواده ای نیستن از دستشون همیشه میام تو پارک روبرو خونمون میشینم تک و تنها.خیلی دلم گرفته قبلا با دوست پسرنامردم میرفتم کوه دلم باز میشد ولی اونم ولم کرد دیگه واقعا افسردگی گرفتم
اگر سرکار نمیری بروباشگاه اونجا دوست پیدا میکنی و باهاش برنامه میچینی
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
باورت میشه منی که متاهلم .دیشب بعد ۳سال تونستم با شوهرم برم یه بیرون شبگردی و رستوران 😑🤕🤕از بس شوهره سرکاره یا با دوستم میرم بیرون یا تنهایی یا میرم خونه ی بابام .پیش زن بابام و خواهرم برادر کوچیکم
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
قبلا رفتم به دردم نخورد من دوست نمیخوام دیگه الان باید با شوهرم میرفتم بیرون
بایدی در کار نیست دختر ..که بدون شوهر حق خوشحالی نداری .