2777
2789
عنوان

کمکم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست
وای دقیقا مامان منم دیگه داره ازم دور میشه من میخوام نماز بخونم ولی نمیتونم

چی باعث شده که از خدا دور بشی؟ وقتی که شخص گناهانش زیاد شد رغبت به عبادت ازش گرفته میشه امیدوارم که از این دسته نباشی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم مرسی🥰

چشمت سلامت عزیزم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

کنار منزل ما یه حسینیه ست که روحانی اونجا هر روز حتی صبح ها میاد برای نماز و از محل زندگیش تا این حسینیه با ماشین حدود نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه مسیره.. بعد کسی نمیره برای نماز 

راستش عذاب وجدان دارم اون این همه راه میاد و من که خونه ام تا حسینیه ۱ دقیقه راهه نمیرم و بیدار نمیشم از خواب 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
چی باعث شده که از خدا دور بشی؟ وقتی که شخص گناهانش زیاد شد رغبت به عبادت ازش گرفته میشه امیدوارم که ...

من پدرم شهریور فوت کردند نزدیک دو سه ماه شوک بهم وارد شده بود چون پدرم جوون بود ۳۹ سالشون بودن و خشکم زده بود و از درسو زندگی و نماز همه چی افتادم شروع کردم از بهمن ماه دوباره درس خوندن و الان درسام خوب شدن دارم به نماز هم عادت میکنم باز ولی بعضی اوقات اصلا خوشم نمیاد از این رفتارم ک حوصلم نمیکشه

سعی کن به خدا نزدیک بشی 

وقتی به خدا نزدیکی و نمازرمیخونی و بهش اعتماد میکنی راحت تر میتونی با مشکلات کنار بیای بیشتر حکمت شونو متوجه میشی بهتر میفهمی صلاحت تو چیه

اصن فک نکن که نمیتونی و تلقین نکن فقط تمرکزت به نمازت باشه سریع وضو بگیر و نماز بخون البته اول وقت بخون بیشتر لذت داره

فک کن با نماز یه پله به خدا نزدیک میشی

وقتی نماز میخونی و به خدا نزدیکی کلا در امانی ینی خوا بیشتر هواتو داره و مشکلات کمتر میاد سراغت و ارومی کلا تاثیرات مثبتشو میذاره ⚘⚘

من پدرم شهریور فوت کردند نزدیک دو سه ماه شوک بهم وارد شده بود چون پدرم جوون بود ۳۹ سالشون بودن و خشک ...

خب درسته ازدست دادن عزیزان سخته اما باید بدونیم همه ما زمانی باید از این دنیا برویم چون دنیا محل گذر است نه ماندن هیچ انسان عاقلی روی پل توقف نمی کنه پل برای عبوره پس بهتره بیشتر به زندگی ابدی بیشتر فکر کنی پدر شوهرت اگر 100 سال هم عمر می کرد باز باید از دنیا می رفت دنیا پایان زندگی نیست بلکه شروع زندگی برای یک ابدیت تمام نشدنی است. 

عزیزم پدر شوهرم فوت نکردن پدرم فوت کردن شوهر ندارم مجرد هستم

آهان ببخشید که اشتباه خوندم خدا باباتون را رحمت کنه پس عزیز دنیا جای ماندن نیست از کجا که من وشما تا فردا زنده باشیم یا نه. 

حتما جملات در مورد نماز و ثوابش و جملات انگیزشی رو بخون کمکت میکنه خدا بیامرزه پدرتون رو و موردلطف ...

دقیقا به خاطر پدرمم میخوام نماز بخونم چون فرزند صالح شنیدم روح پدرم رو شاد میکنه😔

دوسه بار معنای قرآن بخونی حال اونایی که نماز نمی خونن بدونی میخونی عزیزم. البته من معتقدم نماز باید با عشق خوند .باید عاشق بود به پیشواز معشوق رفت

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081