2777
2789
عنوان

شخصیت قوی داشتن

287 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

یه سوال و راهنمایی

من چند روز هست رفتم جایی، بعد اینا قبلا فکر میکردند خیلی شخصیت قوی دارم ، یکسری اتفاقات افتاد که متاسفانه شخصیت ضعیف جلوه کرده ازم

چیکار کنم؟؟

الانم از لحاظ روحی حالم بده

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگه میخوای خودت رو لو ندی تا ازت سوالی نپرسیدن حرف نزن سوالی هم پرسیدن با سیاست جواب بده مثلا بگو‌ نمیدونم  نزار حرف ازت بکشن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
براي مشكلتون ريشه يابي كنين و علت رو برطرف كنين

کلا شخصیتم آروم هست

بعد تا حرفی میزنم، درباره اتفاقی طرف مقابل فکر میکنه علیه کسی دارم چیزی میگم

یا در مقابل صحبتاش جوابی ندارم

شخصیت خودت رو بپذیر و بعد سعی کن رشدش بدی

نظرات دیگران هم اصلا برات مهم نباشه 

همه آدم ها نقص هایی دارن مهم اینه با وجود این ها بتونیم رشد کنیم 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بنظرم اگه میخوای خودت رو لو ندی تا ازت سوالی نپرسیدن حرف نزن سوالی هم پرسیدن با سیاست جواب بده مثلا ...

خب اصلا همین سوال هم میپرسن جواب درست نمیدم

بعد چون شخصیتم آرومه فکر کردند یا از مظلومی هست یا بدجنسی!

درصورتیکه هیچکدوم درست نیست

من یک آدم معمولی ام 😂

خب اصلا همین سوال هم میپرسن جواب درست نمیدم بعد چون شخصیتم آرومه فکر کردند یا از مظلومی هست یا بدجن ...

همین راه رو برو خوبه ادمی که زیاد حرف بزنه و خودش رو لو بده رو ساده و خنگ تصور میکنن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
همین راه رو برو خوبه ادمی که زیاد حرف بزنه و خودش رو لو بده رو ساده و خنگ تصور میکنن

اخه الانم متاسفانه نگرانم همین فکر رو درباره ام میکنند

مثلا طرف مقابلم درباره یک شخصی و مسائلش صحبت میکنه بعد اسمش رو یه چی دیگه میگه 

بعد من نمیدونم در این موقعیت باید چه ریکشنی بدهم فقط به حرفا گوش میدم

طرف مقابلم منتظر جواب منن هست

اخه الانم متاسفانه نگرانم همین فکر رو درباره ام میکنند مثلا طرف مقابلم درباره یک شخصی و مسائلش صحبت ...

نع همین فکر رو نمیکنن اتفاقا همه میگن زرنگه 

یکی از همکارهای پدرم همین جوره پدرم همیشه میگه خیلی زرنگه اصلا نمیتونم ازش حرف بکشم

یکی از همکارهای پدرم همین جوره پدرم همیشه میگه خیلی زرنگه اصلا نمیتونم ازش حرف بمشم

جالب تر اینکه طرف مقابلم خیلی خیلی زرنگ هست

بعد عمدا دری دیواری حرف میزنه

من میمونم چیکار کنم

بعد جواب نمیدهم!

الان احساس کردم که تفکرش بهم این شده که خنگم منظورش نمیفهمم