2777
2789
عنوان

آمپول hcg و دوفاستون

3805 بازدید | 76 پست

دوستان من این ماه رفتم دکتر سینال اف و لتروزول چندتا قرص دیگه داد پلی کیستیکم روز ۱۲ پریودی سونو کرد فولی نداشتم دوباره دوز آمپولو زیاد کرد روز ۱۶ پریودی رفتم سونو ۲تا فولیکول خوب ب گفته دکتر داشتم بعد از اون ۲تاhcg زدم و شبی ۲تا دوفاستون تا ۱۰ شب خوردم ۱۲اسفند موعدم بوده بنظرتون امکان بارداری هست؟۳ساله منتظرم الان ۱۷روز از زدن آمپول hcg میگذره

...

۱۷ روز گذشته...پس تست بزن...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دکتر به خاطر تنظیم نبودن هورمونام بهم دوفاستون داد. ولی گفت اگ میخوای باردار بشی مصرف نکن. چون توی بارداری اختلال ایجاد میکنه. نمیدونم چرا بعضیا میگن دکتر برا  باردار شدنشون دوفاستون داده.

انقد بی بی چک منفی دیدم میترسم😔

درکت میکنم...ان شاالله هر چی خیره...🤲

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁