2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

252 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خوبید

دوست داشتم از تجربم بگم شاید بدردتون بخوره❤

من پریودیام نامنطم بود و تنبلی تخمدان داشتم. همیشه فکر میکردم بخاطر این مشکل باردار نمیشم. برای درمان پیش دکتر رفتم که به مدت ۲ ماه قرص ضد بارداری و دافستون دادن که پریودیا تنظیم شه.

خداروشکر اوکی شد و بعد از اون قرص دوفامد ۱۰ و متفورمین رو دادن و تقریبا دوماه مصرف کردم که باردار نشدم اما ماه بعدش باردار شدم. ماهی که باردار شدم بدون هیچ استرسی گذروندمش و بیخیال شده بودم با خودم میگفتم یا میشه یا دیر تر میشه دیگه😉

شمام سعی کنید آروم و بیخیال باشید و اگر تنبلی تخمدان دارید خیلی جلوگیری نکنید سعی کنید تو سن پایین تر و هر چه زودتر اقدام کنید ایشالله که نتیجه بگیرید❤

البته همسرم هم ماه آخر یک روز در میون زینک میخوردن

پیاده روی هم فراموش نشه که حسابی تاثیر داره😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم همین مشکل رو دارم چیکار کنم تا به حال اقدام به بارداری نکردم ولی تنبلی دارم ۲ ماه عروسی کردم 

میشه برامن کامل بگی دقیقا چیکار کنم 

خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم 

[QUOTE=229060595]سلام عزیزم منم همین مشکل رو دارم چیکار کنم تا به حال اقدام به بارداری نکردم ولی تنبلی دارم ۲ ماه بروتو پیج ایستاگرام bardari_flora 

هزاران نفربدون دارو با اصلاح سبک درمان شدن کامل ورایگان درمان رو گفته دکتر فلورا تاجیکی 

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
[QUOTE=229060595]سلام عزیزم منم همین مشکل رو دارم چیکار کنم تا به حال اقدام به بارداری نکردم ولی تنب ...

اینستا ندارم 🥲

خدایا میدونم خودت کمکم میکنی همونی چیزی که دوست دارم برام اتفاق بیوفته لطفا برام یه صلوات بفرستین ممنونم 
سلام عزیزم منم همین مشکل رو دارم چیکار کنم تا به حال اقدام به بارداری نکردم ولی تنبلی دارم ۲ ماه عرو ...

من تقریبا مثل شما دوماه بعد ازدواج رفتم دنبال درمان. حتما شماهم همین کارو انجام بده. درمانتو پیگیری کن چون خوش ۴ _۵ ماهی طول میکشه عزیزم

پیاده روی رو اصلا فراموش نکن حتی شده روزی نیم ساعت

بعدشم ایشالله بدون هیچ استرسی اقدام کن عزیزم❤

اینستا ندارم 🥲

تایپکشو زدم کامل توضیح دادم انجام بدی و رعایت کتی شک نکن خوب میشی من خودم نتیجشودیدم 

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
ورزش میکنم از ۹۰پایین تر نمیام  دکترم رفتم فقط دوفاستون داده مرتب شه همین

شاید خوراکتون زیاده، یا اینکه خوراک نامناسبی دارید

به دکتر بگید میخواید اقدام به بارداری کنید صد دردصد باید داروهای دیگه ایم هم بنویسه

من تنبلی ندارم ، پریودیم منظمه، باردار نمیشم😭  بیخیالم نمیتونم بشم😭

عزیزم شاید مشکل از همسرتونه. زینک برای باروری خوبه میتونید جفتتون مصرف کنید. چای و دمنوش که استفاده میکنید حتما دارچین هم توش بریزید.

چرا آخه نمیتونی بیخیال شی. بسپار به خدا عزیزم آرامش بگیری همه چی حل میشه❤