2777
2789
عنوان

شپش کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 92 پست

شونه فلزی مخصوص شپش از داروخونه بگیر یک ماه هروز ۲۰ دیقه یه رب موهاشو با اون شونه شونه کن زیرانداز سفید بزار زیرش هرچی باشه بیوفته روش و اگه زنده دیدی محلول نولایس بگیر بزن به موهاش طبق دستور میرن 

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم از پارک گرفته ،هرکاری میکنم نمیره خسته شدم

سس مایونز با سرکه قاطی کن جوری که غلیظ باشه

بعد بمال ب سرش یه پلاستیک یا کلاه بزار رو سرش بزار تا صب بمونه

بعد موهاشو اول با سرکه بعد با آب تمیز بشور

تا یک هفته هم هر روز حمومش کن و موهاش رو با شامپو تمیز بشور

من ی نرم کننده بزرگ لطیفه تموم کردم تا الان بعد دوسه تا قطره ایوپیل باز ی اسپری زدم اسفند جوشوندم با ...

من موهام ازتوبلندتر بود ولی کوتاه کردم تا روی شونه چون شپش خیلی وحشتناکتراز موی کوتاهه

❤️

الان میرم نرم کننده بخرم ،پدرم دراومده

بدون شونه مخصوص شپش نمیرن شونه فلزی مخصوص شپش از داروخونه بخر هروز ۲۰دیقه موهارو دقیق باهاش شونه کن زیرانداز بنداز زیرت که اگ چیزی افتاد نریزن توخونه

❤️

اتو کشیدم دخترم طاقت نیاورد اصلا از دوسه روز رشک هم تو سرش نیس همه رو جمع کردم بنظرتون تموم شده

احتمالا تموم شده.  ولی تا نه روز باید حواستون باشه. چون اگه یه رشک از دستتون در رفته باشه و روی مو مونده باشه تا نه روز از تخم میاد بیرون.  اگه نه روز موردی ندیدین تموم شده دیگه. وقتی همینجوری بیکار نشستین یا خوابش گرفته موهاشو بررسی کنین هر روز. مخصوصا پشت گوشا رو.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اتو مو دارم هرروز بکشم یعنی تاثیر میزاره

هر روز لازم نیست. یه بار کافیه. ولی تا جایی که ممکنه از نزدیک پوست سر بکشین و لایه های کم بردارین. چون رشکا نزدیک پوست سر هستن. 

کسی که من براش این کارو کردم یه دختر بچه بود. با موهای فوق العاده پرپشت و تا کمرش و فرفری. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من ماشین کردم تا ریشه کن شدوگرنه هی سرایت میکنه رختخواباشو یکهفته انداختم تراس رویه رختخوابشو جوشوندم لباساشو اسپری مخصوص زدم انداختم بیرون روی فرشو مبلو همه جا اون اسپری روزدم که اگه باشن بمیرم جارو برقی زیاد بکش 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹