2777
2789
یه خواستگار دیگه داشتم می گفت  زن حتی اگه مسجد هم کنار خونه اش باشه تا وقتی می تونه تو خونه نما ...

نه دیگه تا این حد بد دل نیست که ولی میگه من تو مجردیم دوست نداشتم دل دختر مردمو به بازی بگیرم.۳۸ساله که نیاز عاطفیمو رفع نکردم بخاطر همین داستان.

پس دنبال دختریم که با هیچ پسری رابطه دوستی نداشته باشه.

بنظرم حرفشم منطقیه

نه دیگه تا این حد بد دل نیست که ولی میگه من تو مجردیم دوست نداشتم دل دختر مردمو به بازی بگیرم.۳۸ساله ...

خوب منطقیه!   باید هم بره دنبال یه دختر مذهبی بگرده تا راحت تر بتونه این معیارش داشته باشه! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب منطقیه!   باید هم بره دنبال یه دختر مذهبی بگرده تا راحت تر بتونه این معیارش داشته باشه ...

عزیزم نمیدونی چقدر حیا داره بخدا مامانم میگه اگه با این پسر ۵روز تو یه خونه تنها باشی سرشو بالا نمیگیره واقعا دلم واسش میسوزه 

نمیدونم والا

هیچ وقت از سر دلسوزی با کسی ازدواج نکن! 

بعد پشیمون می شی!   قیافه طرف باید به دلت بشینه!   اولین دعوایی که با هم بکنید تموم اون احساس دلسوزی می ره کنار و تو می مونی و اون آدمی که هر شب باید کنارش سر کنی! 

تصور کن دخترو پسرت قراره قیافه اش به باباش بره !

من دو تا بچه ام کپی خانواده شوهرم هستند! 

هیچ وقت از سر دلسوزی با کسی ازدواج نکن!  بعد پشیمون می شی!   قیافه طرف باید به دلت بشینه! ...

نه بابا عزیزم من به تنها چیزی که فکر نمیکنم ظاهر مرده.

بنظرم مهم اخلاقه آدم با زیبا ترین مرد هم که ازدواج کنه اگه طرف دسته بزن داشته باشه به چه دردی میخوره به نظرت .

نه بابا عزیزم من به تنها چیزی که فکر نمیکنم ظاهر مرده. بنظرم مهم اخلاقه آدم با زیبا ترین مرد هم که ...

یکی دو درصد مردها دست بزن دارند!   قرار نیست آدم از ترس وجود همچین افرادی خودش بندازه تو هر ازدواجی! 

همون اول تاپیک که گفتی من فکر می کردم یه پسر رو هر دختری دست بزاره قبول می کنند معلوم بود خودت و زن ها رو خیلی کوچیک و دست کم می گیری! 

درسته قیافه تنها معیار برای ازدواج نیست  ولی معیار کم ارزشی هم نیست!  حداقلش طرف باید بهت بخوره!  زیاد با هم تفاوت نداشته باشین وگرنه همش به این فکر می کنه که تو ممکنه بهش خیانت کنی و مخحدودت می کنه! 

بنا به تجربه شخصیم  وقتی با یه خانواده که پایین تر از خودت هست وصلت می کنی اوایل خیلی خوشحال هستند که چه عروس خوبی نصیبمون شده   بعد یه مدت همه چیز عوض می شن و طرز تفکرشون می شه این که این عروسمون چقدر بدبخت و بی ارزش هست که با ما وصلت کرده و ما رو آدم حساب می کنه!   پس حتما و واقعا از ما پایین تره و ما حق داریم هر رفتاری می خواهیم باهاش داشته باشیم! 

یکی دو درصد مردها دست بزن دارند!   قرار نیست آدم از ترس وجود همچین افرادی خودش بندازه تو هر ازد ...

عزیزم من زن هارو کم نگرفتم گفتم یه پسر با۳۸سال سن چرا نباید ازدواج کنه حرفم همین بود شما گفتی یعنی به عنوان کیس ازدواج بهش فکر میکنی منم گفتم نمیدونم شاید چون واسم ظاهر مهم نیست حالا اگه یه زن زیبا با یه مرد زشت ازدواج کنه حقوق خانوما به خطر میفته؟؟؟