2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من فکر کردم منظورتون اینه که پسره یه مشکل اساسی مثل اعتیاد یا ...  داشته باشه!

آها نه عزیزم یه پسر تا فامیلمون هست الان۳۸سالشه پسره خیلی مورد خوبیه ولی مادرش میگفت بهش زن نمیدن من باورم نمیشد تا اینکه با چشم خودم دیدم

آها نه عزیزم یه پسر تا فامیلمون هست الان۳۸سالشه پسره خیلی مورد خوبیه ولی مادرش میگفت بهش زن نمیدن من ...

بله میشه الان اکثرا ملاکها پول و زیبایی شده کسی که این دوتارو نداره ممکنه جواب رد زیاد بشنوه از طرف همون آدمای که یه همچین ملاکایی دارن

آها نه عزیزم یه پسر تا فامیلمون هست الان۳۸سالشه پسره خیلی مورد خوبیه ولی مادرش میگفت بهش زن نمیدن من ...

خوب شاید رو دخترهای خیلی تاپی دست می زارند! 

مثلا می رن خواستگاری دختری که پدرش رئیس بانکه و یه خونه سه طبقه تو بهترین نقطه شهر دارند! 

خوب شاید رو دخترهای خیلی تاپی دست می زارند!  مثلا می رن خواستگاری دختری که پدرش رئیس بانکه و ی ...

فکر نکنم این دختره که من دیدم یه خانواده متوسط رو به پایین بود و از پسره پایین تر بود ولی دلیلشون پول بود و زیبایی .

آخه پسره ظاهر خوبی نداره😞

بله میشه الان اکثرا ملاکها پول و زیبایی شده کسی که این دوتارو نداره ممکنه جواب رد زیاد بشنوه از طرف ...

دقیقا عزیزم زدی تو خال این پسره از لحاظ مالی متوسطه ولی از لحاظ قیافه بنده خدا یکم پایینه

بعد تو خواستگاری ها دیدم چه حرف هایی می زنند آدم تعجب می کنه! 

یه خواستگار برای من آمده بود اول متراژ و قیمت خونه امون می پرسید و بعد مقدار پولی که تو بانک دارین و کجا زمین داریم چه متراژ هست چند می خرند و  ...   انگار آمده میزان دارایی هامون بفهمه!   اصلا در مورد خودم سوال نپرسیدند!! 

دقیقا عزیزم زدی تو خال این پسره از لحاظ مالی متوسطه ولی از لحاظ قیافه بنده خدا یکم پایینه

حتی همون پسری هم که قیافه خوبی نداره اگه سمت یه دختر با قیافه متوسط بره قبولش می کنند  منتها فکر کنم خود پسره دنبال یه دختره خیلی خوشگل می گرده برای همین تا حالا جواب مثبت نشنیده! 

حتی همون پسری هم که قیافه خوبی نداره اگه سمت یه دختر با قیافه متوسط بره قبولش می کنند  منتها فک ...

نمیدونم والا ولی اینو میدونم گذشته طرف واسش خیلی مهمه.ناگفته نماند خودشم پسر خوب و باحیایی ها

نمیدونم والا ولی اینو میدونم گذشته طرف واسش خیلی مهمه.ناگفته نماند خودشم پسر خوب و باحیایی ها

یه خواستگار دیگه داشتم می گفت  زن حتی اگه مسجد هم کنار خونه اش باشه تا وقتی می تونه تو خونه نماز بخونه معنی نداره که بره مسجد! 

بعضی ها همچین حرف هایی می زنند که دیگران می ترسانند!