خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر داشتن پدر و مادر ک هر لحظه از بودنشان احساس آرامش می کنم دوست دارم خدا جون 🌷🌷
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن همسری مهربان ک دیروز در کارهای خانه بهم کمک کزد خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم 🌷🌷
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک پسرم دیروز درس هایش را به خوبی نوشت خدایا سپاس گزارم دوست دارم ❤❤❤
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم که دیروز قسمتی از کارهای خانه رو انجام دادم ممنون کخدا بهم سلامتی دادی خدایا دوست دارم💜💜💜
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر داشتن دختری آرام ک دیشب راحت خوابید و من با دیدن دخترن عشق می کمم خدا جون دوست دارم🧡🧡🧡🧡🧡
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک دیروز همسرم شام خوشمزه ای برام پخت ممنون خدا جون ک همسرم بهم توجه می کنه دوست دارم خدایا ❤❤❤❤❤❤
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر اینکه پسرم باهوش است و آیت الکرسی را خوب حفط کرد ممنون خدایا دوست دارم💚💚💚💚💚💚💚
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر اینکه نی نی سایت هست و من می تونم بدون استرس در اینجا سپاس گزاری کنم خدا جون مرسی ک هستی دوست دارم💙💙💙💙💙💙💙💙
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک به من نعمت سلامتی دادی ک احساس آرامش و آسایش بکنم خدایا سپاس گزارمسپاس دوست دارم 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن پدری ک هر لحظه به فکر من است خدایا سپاس گزارم دوست دارم دوست دارم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤