2777
2789
عنوان

سپاس گزاری روز اول

88 بازدید | 4 پست

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر داشتن  پدر و مادر ک هر لحظه از بودنشان احساس آرامش می کنم دوست دارم خدا جون 🌷🌷 

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن  همسری مهربان ک دیروز در کارهای خانه بهم کمک کزد خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم 🌷🌷 

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک پسرم دیروز درس هایش را به خوبی نوشت خدایا سپاس گزارم دوست دارم ❤❤❤

خدایا سپاس گزارم  خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم که دیروز قسمتی از کارهای خانه رو انجام دادم ممنون کخدا بهم سلامتی دادی خدایا دوست دارم💜💜💜

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر داشتن  دختری آرام ک دیشب راحت خوابید و من با دیدن دخترن عشق می کمم خدا جون دوست دارم🧡🧡🧡🧡🧡

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک دیروز همسرم شام خوشمزه ای برام پخت ممنون خدا جون‌ ک همسرم بهم توجه می کنه دوست دارم خدایا ❤❤❤❤❤❤

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم به خاطر اینکه پسرم باهوش است و آیت الکرسی را خوب حفط کرد ممنون خدایا دوست دارم💚💚💚💚💚💚💚

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ب خاطر اینکه  نی نی سایت هست  و من می تونم بدون استرس در اینجا  سپاس گزاری کنم خدا جون مرسی ک هستی دوست دارم💙💙💙💙💙💙💙💙

خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم خدایا سپاس گزارم ک به من نعمت سلامتی دادی ک احساس آرامش و آسایش بکنم خدایا سپاس گزارم‌سپاس  دوست دارم 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خدایا سپاس گزارم  خدایا سپاس گزارم به خاطر داشتن پدری ک هر لحظه به فکر من است خدایا سپاس گزارم دوست دارم دوست دارم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.