بچه ها من انگشترمو گم کردم میشه کسی که حس ششم قوی داره بگه که پیدا میکنم یا نه
آخه یکی از بچه ها قبلا گفته بود با حس ششم پیدا کردم گمشدمو😇
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بفرما دیدی چقد حسم قوووویه میدونی چکار کن؟ بخواب دم آشپزخونه سرتو بزار روی زمین بعد اون چشمت که رو ...
انشاالله که پیدا بشه گلم
چشم حتما این کارو میکنم
به خدایه عمر دعات میکنم جانم
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
امروز یکی رو دیدم حس میکنم بهش علاقه مند شدم همش جلو چشامه چهرش پسر همسایمون وکیل خ استم ببینم اون ...
من مسخره بازی درمیارم ب حس و اینا اعتقاد ندارم ولی اینو بدون اون پسر بهت علاقه داره چرا چون پسرا ب پشه ماده هم رحم نمیکنن ولی نرو تو این رابطه پسر همسایتونه بعدا دهن خودت مورد عنایت قرار میگیره
باشد ک رستگار شویم😪💙
لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393