2777
2789

بچه ها من انگشترمو گم کردم میشه کسی که حس ششم قوی داره بگه که پیدا میکنم یا نه

آخه یکی از بچه ها قبلا گفته بود با حس ششم پیدا کردم گمشدمو😇

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بخاریه

عزیزم الان جلوش کلی وسیله هست همه جارو گشتم جز بخاری فردا حتما نگاه میکنم انشاالله که باشه

یه عمر دعات میکنم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
عزیزم‌مفاتیح ی دستور هس انجام بده کارسازه برای پیداشدن گمشده ۷ شب ۷ سوره ۷ بار بخون

چشم حتما ممنون جانم

اشپزخونه نزدیک اپن و کابینت

گلم راستش تو آشپزخونه گم شده گذاشته بودم تو کابینت ولی هر چقد میگردم نیس

🤣🥰شوخی کردم باو ولی اون سوره رو بخون

حتی شوخی جانم

تنها جایی که نگشتم تو بخاری هستش ممنون که یادم انداختی

گلم راستش تو آشپزخونه گم شده گذاشته بودم تو کابینت ولی هر چقد میگردم نیس

بفرما دیدی چقد حسم قوووویه

میدونی چکار کن؟

بخواب دم آشپزخونه سرتو بزار روی زمین بعد اون چشمت که رو زمین نیست رو ببند و با اون یکی چشمت کف اشپزخونه رو نگاه کن از تفاوت ارتفاع انگشتر با زمین پیداش میکنی

من خودم انگشترمو تویه فرش شلپغ گم کرد تا اتفاقی با این روش ابداعی خودم😎پیداش کردم

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393