2777
2789
عنوان

چه کنم با این نی نی یهویی تو راهی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 37 پست

گناه داره به دنیا بیارش اون یه موجود زنده است چطور میتونی به کشتن بچت فکر کنی اتفاقا بهترین فاصله سنی رو دارن بچه هات

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باهم بزذگ میشن میشن همبازی و یار ان شاء الله آبان با آذر میات؟ 

بله آبان ماه هستش اما از لحاظ روحی واقعن خسته ام حالا غیر از رسیدگی به پسرمو کارمو این‌داستانا 

پسرم غذا خوردنش دستشویی رفتنش خوابشه همه چیزش داستانه انقدر شیطونه جایی میرم معذبم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا از نظر روحی آمادگیشو نداری نیار خیلی سخته بچه بزرگ کردن اراده و روح پرانرژی میخواد...

خودمم به همین فکر میکنم تازه

من خواهر ندارم عاشق دخترم قرار بود چند سال دیگه بریم دکتر قبلش که دختر بشه این یکی 

همسنیم عزیزم  منم دقیقا ۱۹ ازدواج کردم۲۵ پسرم دنیا اومد  الان دارم درسمو ادامه میدم ولی ...

از این جهت که شما میفرمایید بله خوبه

اما من تازه به کمی راحتی رسیده بودم و ابن که ۲ تا بچه رو بیاری اونم سنت زیر ۳۰ باشه انگار دیگه نا امید میشی و حس پیر بودن داری نمیدونم شاید الان اینجوری فکر میکنم

من بچه ام دوسالش نبود که باردارشدم

آمادگی نداشتم.سرکار میرفتم هنوزم میرم.شرایط مالیمون خوب نیستش.کس و کاری ندارم که بهم کمک کنن.هزار تا دلیل بود که بچه نخوام

یه عالمه زعفرون و کوفت و زهرمارم خوردم و سقط نشد

وای تو رو خدا بزار بدنیا بیاد خدا خواسته هست منم اینطور دنیا اومدم😂 اتفاقا به دنیا بیاد میبینی بیشت ...

چه جالب آره چند تا دوستامم همینو میگفتن اما واقعن از لحاظ روحی نمیتونم واقعن این یکی هم به زور شوهرم آوردم تازه به راحتی رسیده بودم دوتا بشن که نه مبشه جایی رفت و نه کاری پ هیچ

از این جهت که شما میفرمایید بله خوبه اما من تازه به کمی راحتی رسیده بودم و ابن که ۲ تا بچه رو بیاری ...

نه عزیزم از جهات دیگه هم بهش فکر کن

اگه قصدت این بوده که تا اخر دیگه بچه دار نشی مسئله اش فرق میکنه 

ولی اگه دومی و به هرحال بعد یک مدت میخواستی باید بگم الان بهترین سن برای بارداریه 

من خودم با وجود دانشجو بودنم و پسر ۴ سالم الان دارم برنامه ریزی میکنم برای دومی 

هم پسرم از تنهایی در میاد هم سنیه که احت تر باهم کنار میان دوتا بچه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

ب دنیا بیارش گناهه بندازیش خیلیا حامله نمیشن ناشکری میشه تو باید خداروشکر کنی بخاطر همچین هدیه ای ک ...

بله واقعن هدیه خداست اما هم برای پسرم هم خودم قطعن روزگار سختی میشه خیلی

عزیزم شما که ماشالله درست تموم شده ، پسر گلت هم بزرگ شده سنت هم بهترین موقع هست برای بچه داری  ...

آخه زیر ۳۰ دو تا بیاری انگار دیگه امیدی نیست و حس پیر بودن پیدا میکنیم 

بله رحمت خدارو که ما بیخبربم ازش اما همین که کار میکردم یه کم حس مفید بودن داشت بهم دست میداد با توجه به افسردگی که داشتم

من بچه ام دوسالش نبود که باردارشدم آمادگی نداشتم.سرکار میرفتم هنوزم میرم.شرایط مالیمون خوب نیستش.کس ...

واقعن کار خداست منم خیلی کارا کردم واقعن

انشالله خدا قوت و روزیشو بده بهتون عزیزم به سلامتی فارغ بشین 

جنسیت هاشون چیه