2777
2789
عنوان

چه کنم با این نی نی یهویی تو راهی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به این فکر نمیکنی که الان خیلیا در حسرت بچه دار شدن هستن خدا خیلی دوستون داشته که دوباره فرزندی بهتون داده 

بعدشم یه مامان جوانی هستی که میتونی پابه پای بچه هات بازی کنی و از بزرگ شدنشون لذت ببری 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

از این جهت که شما میفرمایید بله خوبه اما من تازه به کمی راحتی رسیده بودم و ابن که ۲ تا بچه رو بیاری ...

من دوست داشتم 2 تا نینی بیارم زیر 30 سال ولی خب یه مدت شوشو نخواست یه مدت هم خدا نخواست الان 33 سالمه و تازه برا بچه اول باردارم فکر میکنم آدم بدنش مثل چند سال پیش جون و قدرت نداره

من خودم مهمون ناخونده بودم و بچه سوم که میخواستن سقط کنن ولی منصرف شدن مامانم میگه حکمت خدا بوده حتما

مامانم میگه اگه تو نبودی من چیکار میکردم

بذار دنیا بیاد میبینی که چقدر دوسش خواهی داشت

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
من دوست داشتم 2 تا نینی بیارم زیر 30 سال ولی خب یه مدت شوشو نخواست یه مدت هم خدا نخواست الان 33 سالم ...

مرسی عزیزم قطعن که دوسش دارم اما خیلی شرایط برام سخت میشه

انشالله شما هم به زودی باردار میشین عزیزم و میبینین سختی یعنی چی اونم اگه یه پسر شیطون باشه

مرسی عزیزم قطعن که دوسش دارم اما خیلی شرایط برام سخت میشه انشالله شما هم به زودی باردار میشین عزیزم ...

ممنون عزیزم منم باردارم و خیلی هم خوشحالم 

ان شاالله جفتمون به سلامتی زایمان کنیم و یه بچه سالم و صالح به دنیا بیاریم

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین