سلام🙋🏻♀️
با یه تاپیک نصفه شبیِ دیگه در خدمتتون هستم
کاپ کیک های کاکائویی فوق العاده هستند مخصوصا با تزیین خامه و تکه های شکلات برای پذیرایی از میهمان 🤗
مواد لازم👇🏻
۳ عدد تخم مرغ
۳۰۰ گرم آرد
۱ لیوان ماست همزده شیرین
۱ لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری آب ولرم
نصف قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق مرباخوری جوش شیرین
اول فر رو با دمای ۲۰۰درجه روشن کنید
بعد آرد + پودر کاکائو + بیکینگ پودر + جوش شیرین رو ۳ الی ۴ بار الک کنید و کنار بذارید
بعد شکر و وانیل و تخم مرغ رو اونقدر بزنید تا سفید و کشدار بشه (حدود ۷ تا ۸ دقیقه)👇🏻

بعد به ترتیب روغن و ماست و آب ولرم رو اضافه کنید و هم بزنید👇🏻

حالا همزن برقی رو کنار بذارید و آردی که الک کردید رو طی ۲ مرحله به مایه اضافه کنید و با همزن دستی از یک جهت مخلوط کنید👇🏻

بعد داخل قالب هاتون کپسول بذارید و به کمک قیف مایه رو داخل کپسول های بریزید و دو سوم کپسول رو پر کنید👇🏻

بعد قالب ها رو به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر بذارید و تا پایان ۳۵ دقیقه به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید👇🏻

تمام👇🏻

نوش جان 😍
من گاهی ساده سرو میکنم این کیک رو گاهی با قیف روش خامه شکوفه میزنم و ترافل یا تکه های شکلات میریزم روی خامه
در هر صورت بسیار بافت پوک و لطیفی داره و هر مدلی سرو بشه خیلی خوشمزه اس🤗
پ.ن:اندازه نگهدارید که اندازه نکوست😁😁😁