2777
2789
عنوان

marzi و کیک کاکائویی 🧁🍫

7977 بازدید | 140 پست

سلام🙋🏻‍♀️

با یه تاپیک نصفه شبیِ دیگه در خدمتتون هستم 

کاپ کیک های کاکائویی فوق العاده هستند مخصوصا با تزیین خامه و تکه های شکلات برای پذیرایی از میهمان 🤗 

مواد لازم👇🏻

۳ عدد تخم مرغ 

۳۰۰ گرم آرد 

۱ لیوان ماست همزده شیرین 

۱ لیوان شکر

نصف لیوان روغن مایع  

۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو 

۳ قاشق غذاخوری آب ولرم 

نصف قاشق چایخوری وانیل 

۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 

۱ قاشق مرباخوری جوش شیرین 

اول فر رو با دمای ۲۰۰درجه روشن کنید 

بعد آرد + پودر کاکائو + بیکینگ پودر + جوش شیرین رو ۳ الی ۴ بار الک کنید و کنار بذارید 

بعد شکر و وانیل و تخم مرغ رو اونقدر بزنید تا سفید و کشدار بشه (حدود ۷ تا ۸ دقیقه)👇🏻

بعد به ترتیب روغن و ماست و آب ولرم رو اضافه کنید و هم بزنید👇🏻

حالا همزن برقی رو کنار بذارید و آردی که الک کردید رو طی ۲ مرحله به مایه اضافه کنید و با همزن دستی از یک جهت  مخلوط کنید👇🏻

بعد داخل قالب هاتون کپسول بذارید و به کمک قیف مایه رو داخل کپسول های بریزید و دو سوم کپسول رو پر کنید👇🏻

بعد قالب ها رو به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر بذارید و تا پایان ۳۵ دقیقه به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید👇🏻

تمام👇🏻

نوش جان 😍 

من گاهی ساده سرو میکنم این کیک رو گاهی با قیف روش خامه شکوفه میزنم و ترافل یا تکه های شکلات میریزم روی  خامه

در هر صورت بسیار بافت پوک و لطیفی داره و هر مدلی سرو بشه خیلی خوشمزه اس🤗

پ.ن:اندازه نگهدارید که اندازه نکوست😁😁😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نصف شبی چی کار میکنی؟لنتی نمیگی گشنه مون میشه🤧

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

به به جواب این شکمم تو باید بدیا😋

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

به به 😍😍😍خسته نباشی بانو جان 

چقدم خوشمزه ب نظر میان ممنون از توضیح تون🌼

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
واااای مثل این براونی ها شده ک من عاشقشونم🤦🏻‍♀️😍

آره عزیزم خوب میشه 

تفاوت این کیک با براونی اینه که داخلش تکه های شکلات نداره🤗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اخه دختر خوب بخدا همچین تاپیکی رو روزا بزنی خیلی خوب میشه.الان شما گفتی کاکائو من باردارم دلم خواست اما خب شیرینی رو دیدم هوس نکردم .چون تو تصورم فکر کردم یه شیرینی کاکائو یه جور دیگه شه...ولی خب شاید یه باردار دیگه تو سایت باشه و دلش از همینا بخواد..بخدا مدیون میشینا

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .