2777
2789
از نظر من خیانت مردا برای سهل الوصول بودن و گیر دادنهای بیخودیه زنهاست

مردا همیشه باید ترس از دست دادن زنشون رو داشته باشن
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
یه آقای روانشناس خارجی که اسمشو یادم نمیاد....میگن که خانم ها به مرور عشقشون به شوهرشون افزایش پیدا میکنه و آقایون برعکس...!!! به طوری که آقایون با گذشت زمان و سال ها ممکنه هر خانم دیگه ای رو از خانم خودشون خوشگل تر و با کمالات بیشتر ببینن!!!!

من که شاخم دراومد اینو خوندمممم......
نور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت تو بدترین حالتش با یک رابطه ی ج ن س ی شکل میگیره.

اما یادمون نره که خیانت درست از لحظه ای آغاز میشه که مرد یا زن،به بودن به کسی غیر از شریک زندگیش فکر میکنه و از فکر کردن به این موضوع احساس خوبی و رضایتمندی بهش دست میده.

امیدوارم هیچ کس خیانت پنهان به سراغ قلب و به افکارش نیاد.

این نظر شخصی منه و بهش اعتقاد دارم...
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
یوما

1392/9/16 6:12 ب.ظ

در مورد خیانت زنا نباید زیاد حرف زد قبحش میریزه

چرا باید سرپوش بذاریم روی واقعیتهای جامعه
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
lمتایفانه قبح این مطلب ریخته و همه فکر میکنن حالا چت کردن و حرف زدن و اینا چه اشکال داره این که خیانت نیست
مرجع کامل برگزار کنندگان تولد،کیک فروشیها،فروشگاههای لوازم تولد،عمو موسیقی ها و...             http://www.soorshop.com
درسته یه واقعیتی هست اما اگه زیاد بگیم خیل ی عادی میشه و اونی که از همه بیشتر ضربه میخوره خود زنا هستن
دیگه بهم هم اعتماد نمیکنن راحت هر کاری بخان میکنن میشن عین مردا

*مونا ( ننه آرشام و آرالیا ) *

1392/9/16 6:05 ب.ظ

من خودم تو فامیل درجه یکم متوجه یه خیانت شدم که علتش هم سرد مزاجی خانم بود و اینکه خانم خیلی کم مایل به رابطه میشد
و باعث شد آقا کم کم از زندگی سرد بشه و دنبال زنهای دیگه بره

و وقتی قبح این کار ریخته بشه براش دیگه هی تکرار میکنه کارش رو

................................

ببین مربی زبان عزیزم از کم گذاشتن منظورم یه نمونش اینه
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...