2777
2789

سلام کمک کنیدبچه ها🥺منونامزدم ۲ساله عقدیم سره یه موضوع الکی ۲ماه قهربودیم باواسطه بزرگانزدیک ۲هفتع اشتی کردیم دیشب رفته بودیم خونه خودمون که نامزدم خریده الان پیام داده موقع دعواکه توحالت بدشده مامانت منوبیرون کرده گفته پاشوبرودخترمو کشتی 

قبول دارم مامانم این حرف وزدولی اون دوماه منوول کردرفت منم قرص اعصاب میخوردم حالم بدشداون شب مامانمم نمیتونه راه بره 🥺🥺🥺ترسیده بود

منم جواب پیامشوندادم میگه میریم خونه خودما

دیگه نپرسیدم کدوم خونه 

خونه خودمون که خریده یامادرشوهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دو ماه باز یادش افتاده ؟ توقع داشته مامانت براش گوسفندم قربونی کنه ؟ بگو بهانه نگیر حرفت رو رک بزن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نامزدم تودعوامامانم گفته بروبیرون ازخونه اونم الان میگه دیگه نمیام خونتون

بگو پس منم نمیام خونه مامانت اینا

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

چرااخه توضیح بده یکم ازتجربت

منم ی موضوعی تقریبا شبیه شما داشتم ک شوهرم همیچن چیزی گفت . زیر بار نرفتم قهر هم کردم . اون کار خودشو کرد منم خانوادشو دور انداختم الان دوباره داره بر میگرده ب همون خود سابقش . ولی در صورتی ک مامان من هیچی نگفته بود 😕

بعد دو ماه باز یادش افتاده ؟ توقع داشته مامانت براش گوسفندم قربونی کنه ؟ بگو بهانه نگیر حرفت رو رک ب ...

دوماه قهربودیم بابا ۲هفته اشتی کردیم گفت شام چی دارین گفتم قورمه سبزی گفت میخوام گفتم بیاخب  که این حرف وزد

نامزدم تودعوامامانم گفته بروبیرون ازخونه اونم الان میگه دیگه نمیام خونتون

بهش بگو اگر مادر خودت هم بود این همه بهت بر می خورد بزرگتره حالا از ترسش حالش بد شده یه چیزی گفته باید درک کنیم یه روزی خودمون هم پدر مادر میشیم اونوقت بهتر درکش می کنی 

ولی اصلا باهاش دعوا نکن خیلی با آرامش قانعش کن