2777
2789
عنوان

شوهرم الان پیام داده میگه دیگه نمیام خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 42 پست
دوماه قهربودیم بابا ۲هفته اشتی کردیم گفت شام چی دارین گفتم قورمه سبزی گفت میخوام گفتم بیاخب  که ...

میدونم عزیزم منظورم اینکه ایشون باید بیان عذرخواهی که جلو مامانت حرمت نگه نداشته الان دو قورت و نیمش هم باقیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اگر مادر خودت هم بود این همه بهت بر می خورد بزرگتره حالا از ترسش حالش بد شده یه چیزی گفته با ...

مامانم میگه من این حرف وزدم چون داییت میخواسته بیادگفتم بره که یه وقت اون چیزی نگه بهش بدتربشه اوضاع 

میگه اره مامانت راهشوبلده

مامانم میگه من این حرف وزدم چون داییت میخواسته بیادگفتم بره که یه وقت اون چیزی نگه بهش بدتربشه اوضاع ...

بهش بگو بزرگتره احترامش واجبه اگر تو این رو درک کنی باید بیایی از مامانم عذر خواهی هم بکنی ولی حالا اگر عذر خواهی نمی کنی حداقل اینطوری رفتار نکن بزار آروم آروم کدورت ها برطرف بشه . فردا توی زندگیمون ممکنه منم با مامانت مشکل پیدا کنم دوست داری منم اون موقع اینطور رفتار کنم ؟

به نظر من مامانت حق داشته ..بعد تو دعوا نقل نبات پخش نمیکنن دیگه حرفی زده شده بعد به نامزدت بگو مامان من مامان تو نداره مامان من انکار مادر توعه تو ناراحتی حرفی زده باید آشتی کنی باهاش و دستشو ببوسی

اسی ب نظرم زیاد نرو خونشون من با اینکه مادرشوهرم خیلی خوبه ولی تا عروطی دوبار رفتم خونشون یسال وخورده هم نامزدوعقدبودیم

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
نامزدم تودعوامامانم گفته بروبیرون ازخونه اونم الان میگه دیگه نمیام خونتون

خب بگه  بگو تو عصبانیت یه حرفی زده تو تگه مادر منو مثل مادر خودت بدونی ناراحت نمیشی .. بگو معلومه من و خودت رو یکی نمیدونی 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر    آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر 👑💖       هر لحظه که می‌کوشم در کارکنم تدبیر    رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 😔

یه آتو از مادرشوهرت بگیر مثلا بگو تو این دو ماه احوالم رو نپرسیده یا بد حرف زده و بگو منم دیگه خونه مامان تو نمیام...بیخودی الان کوزت بازی درنیاریا...بگو بیای میام نیای نمیام...البته من و شوهرم کلا خودمون هر وقت میریم خونه پدرمادرامون اکثرا تنها میریم ولی این سبک زندگی ماست کدورت و قهر دلیلش نیست شمام اینکارو بکن