2777
2789
عنوان

انصراف میدم 😐

192 بازدید | 14 پست

رفتم انتخاب واحد کنم پیام نور بیشتر دروس تخصصی واحد یا مرکز دیگه بودن 😐😐😐😐یعنییی چی وااااقعا باید مهمان شهر دیگه بشم 

اگه اینجوره نمیصرفه انصراف میدم ـزنگ زدم به دانشگاه یه شماره دیگه داد به اون زنگ بزنم جواب نداد پیامش دادم تکلیفم مشخص بشه 

زنجیر شده ام 

اگه اینطوریه ک انصراف بده راه دور باشی خوابگاه ندن خرجت زیادی میره بالا خب آزاد شهر خودت ثبت نام میکردی به نفعت بود 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینطوریه ک انصراف بده راه دور باشی خوابگاه ندن خرجت زیادی میره بالا خب آزاد شهر خودت ثبت نام میک ...

ازاد شهریش و به علاوه انتخاب واحد 

خرج خییییلییی داره 

زنجیر شده ام 

نه بابا کارشناسی

اگه ارشد بود چندان مهم نبود

چون برا ارشد اصلا کلاسی تشکیل نمیشه ، فقط برا امتحان میری نزدیکترین واحد پیام نور.

ولی برا کارشناسی نمیشه واقعا

حق داری اگه انصراف بدی

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃