2777
2789
عنوان

شوهرم الان پیام داده میگه دیگه نمیام خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مامانت این حرف رو زده بعدش ۲ ماه قهر بودین ؟ بهش بگو خودش و لوس نکنه ... دیگه مادرت هم نگران ت ...

نه مادوماه قهربودیم مامانم زنگ زدگفت بیااینجاحرف بزنیم دعوامون شدمن حالم بدشد مامانم چون نمیتونه راه بره زنگ زدبه داییم که خونه بغلیمونه بیادبریم بیمارستان به شوهرم گفت پاشوبروبیرون 

یه آتو از مادرشوهرت بگیر مثلا بگو تو این دو ماه احوالم رو نپرسیده یا بد حرف زده و بگو منم دیگه خونه ...

اتوهم دارم برعکس گفتم بهش جواب اون پیامونداد خودشم میدونه خانوادش مقصره منم ازاوناش نیستم بخورم ازش اصلا

بیادمیرم نیادم نمیرم 

مادرشوهرم عمم هم هست

اسی ب نظرم زیاد نرو خونشون من با اینکه مادرشوهرم خیلی خوبه ولی تا عروطی دوبار رفتم خونشون یسال وخورد ...

الان ۲هفتس اشتی کردیم نه رفتم نه زنگ زدم نامزدمم چیزی نگفته

اتوهم دارم برعکس گفتم بهش جواب اون پیامونداد خودشم میدونه خانوادش مقصره منم ازاوناش نیستم بخورم ازش ...

حالا دم عیدی حل میشه بخصوص فامیلین ولی کلا براش جا بنداز اسم خونواده ها رو نیاره بیاره خودشم اذیت میشه

حالا دم عیدی حل میشه بخصوص فامیلین ولی کلا براش جا بنداز اسم خونواده ها رو نیاره بیاره خودشم اذیت می ...

انقدرتواین ۲سال گفتم که بیاوببین 

نیاداینجامنم نمیرم فعلاکه رابطش باخودم خوبه خودمم دوس ندارم خانوادش بیان وبرن زیادچون کلابی جنبن خانوادش جرعت نمیکنی حرف بزنی بهشون