2777
2789
عنوان

خواهرم میگه بیام پیشت زندگی کنم 😐+ چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا قبول نکن یعنی چی تنوع؟😒🥴

انقدر بدم میاد اینجوری دلشون تنوع میخواد زمان ما اینجوری نبود😑

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
استارتر برای خودت دردسر درست نکن ۱۵ سالگی سن حساسی هم هست رک بهش بگو نمیشه 

دقیقا.تو.شهری که الان ساکنم هفته ای یکی دوتا 15ساله فرار میکنن دور از جون خواهر اسی

همتای مامانم بودم❤

استارتر برای خودت دردسر درست نکن ۱۵ سالگی سن حساسی هم هست رک بهش بگو نمیشه 

اخه با شوهرم جالب نیست اصلا موذبه تازه مذهبی هم هست اصلا دوست نداره

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
پدر مادرت اجازه میدن؟!

خیلی به من وابستست از وقتی ازدواجم کردم ک هیچ پوست کلمو کنده

دقیقا.تو.شهری که الان ساکنم هفته ای یکی دوتا 15ساله فرار میکنن دور از جون خواهر اسی

دقیقا سن رویا پردازی و احساسات مسخره شون هست 

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
بگو نه جالب نیست 

چرا جالب نمیشه؟🤕

چه پرتوقع بگو صب بیا تاعصربمون یرگرد نمیشه بمونی خوبیت تداره 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭

خیلی نگرانشم من خودم کره رو دوست دارم و کی پاپ و کی درامو رو دنبال میکنم ولی نگرانم بزنه ب سرش بگه میخوام برم پیش جیمین ای خدا

خیلی به من وابستست از وقتی ازدواجم کردم ک هیچ پوست کلمو کنده

بهر حال شما متاهلی و خواهرتون نوجوون بهتره برا دو روز هم نمونه بلاخره بچه که نیست بعضی مسائل رو که باید بدونه بهش گوشزد کن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻