2777
2789
عنوان

خواهرم میگه بیام پیشت زندگی کنم 😐+ چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 58 پست

عجب زمونه ای شده بچه ها چه پررو شدن

بگو عزیزم شوهرم معذب میشه جلو نامحرم

مادرت در اصل باید توجیهش کنه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چه پرتوقع بگو صب بیا تاعصربمون یرگرد نمیشه بمونی خوبیت تداره 

سن بدی هست دیگه چیکارش کنم باید

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه  اینهمه غلط املایی یه کم عادی نیست

وای دقیقا تو امضاشم نوشته تب سنتی

نکنه خوده خواهرس😆

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

دنبال زیر بغل ماری1😑😑

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
خیلی نگرانشم من خودم کره رو دوست دارم و کی پاپ و کی درامو رو دنبال میکنم ولی نگرانم بزنه ب سرش بگه م ...

والا اینارو من نمیشناسم فکر کنم کره ای ان.باز سودای اونا رو داشته باشن بهتره تا ی جاهای دیگه گول بخورن

همتای مامانم بودم❤

عزیزم دنبال حاشیه نباش ۱ دو من بیکار نیستم بشینم ب تک تک کلماتم فک کنم فکرم درگیره شما ب بزرگی خودت ببخش

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
عزیزم دنبال حاشیه نباش ۱ دو من بیکار نیستم بشینم ب تک تک کلماتم فک کنم فکرم درگیره شما ب بزرگی خودت ...

ببخشید ممکنه بپرسم کارتون دقیقا چیه که فکرتون درگیر املای کلمات نیست؟

صرفا کنجکاو شدم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

وای دقیقا تو امضاشم نوشته تب سنتی نکنه خوده خواهرس😆

😐😊 شما ک نمیدونی نظر نده طب دارین تا تب اصلش اینه 

شما چی؟

من خود مارم🐍🐍🐍

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
قبول نکن گلم . مسئولیتش سنگینه .. بعدم زن و شوهرین . حرفی بحثی اصلا عشقولانه ای چیزی  دختر نوجو ...

راس میگی واقعا اخه شوهرمم گناه داره با خواهرم نمیتونم بالخره نیازاشو براورده کنم تو این سن هم فضولن یوقت ی اتفاقی میوفته بیچاره میشم