2777
2789
عنوان

کیا بیدارن (۲) همه بیاااید 😁😁

108 بازدید | 17 پست

سلام . چون تو تاپیک قبلیم هم در مورد این حرف زدم و شب بود و نفهمیدم چی گفتم و شما هم قاطی کردین 😂 میخوام خودمو جای طرف بزارم و بگم 😂

خب این داستان در مورد خودم نیستا فقط خودمو جاش گذاشتم. کنجکاو شدم بدونم و شما هم نظرتونو بگین😁

سلام .من دخترم و ۲۰ سالمه. ما تبریز بودیم و اجاره خونمون نرسید و جایی تو تبریز پیدا نکردیم و اومدیم اسکو . یکی از خاله هام هم اونجا هستن . ما رفت و آمد هامون بیشتر شد و خالم هم ۲ تا بچه کوچیک داره . ما چند بار رفتیم و از شانس ما برادر شوهرش و خانوادش هم اونجا بودن.یه پسر داشتم . وقتی ما پذیرایی نشسته بودیم نگاه های سنگینی رو حس میکردم و وقتی برمیگشتم میدیدم یهو خودشو میزنه اون راه😂۲۲ سالشه و ۲ سال از من بزرگتر . چند بار ما رفتیم خونه خالم و اونا هم اومدن . خیلی پسر با ایمان و سر به زیری هست. و یه بار هم ما رو دعوت کردن گفتن بیاین خونمون🙂 پسره خودش زنگ زد دعوتمون کرد.

و بعد یهویی پسر عموم اومد خاستگاری و چون خانواده میگفتن میشناسیمش و خوبه و مناسبه با ۹ سال اختلاف سنی به عقد این آقا در اومدم . و ما اونا رو به جشنم دعوت کردیم مامانش چشماش قرمز بود . یه بارم که نامزد بودیم رفتیم خونه خالم اونا هم اونجا بودن باز نگاهای سنگین طرف رو احساس کردم . 

یعنی خیلی سر به راه اصلا اخلاقش درجه یک و همه چی تمومه ولی نامزد خودمو بگم قبلا مجازی ها مچش رو گرفتم با هر دختری بوده .

قسم خورده به باباش گفتم گریه کرده و گفته به خدا ما از وقتی عقد کردیم دیگه با هیچکس نیستم البته اینو راس گفته بود تو گوشیش دیدم همش مال گذشته بود . ولی تقصیر من چیه . بیچاره من میخواستم کسی باشه که مثل من تمیز و حتی یه بارم با نامحرم حرف نزده باشه . مامانش یعنی مامان اون پسره هر وقت منو میبینه آدم حس میکنه میخواد شروع کنه گریه کنه . 

یه بارم خواهر پسره مادربزرگم رو میشناخت . بهش گفته بود دخترت خیلی خوبه و ازم خیلی تعریف کرده بود . واسه همین به اونا هم شک کردم شما چی...؟

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اون پسره رو کشیده وسط داره دربارش فکر میکنه  درست نیست

نه فکر نمیکنه شک میکنه 😂

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱
بنظرم اون پسره رو کشیده وسط داره دربارش فکر میکنه  درست نیست

همینجور به من گفته بود با بعضی رفتاراشون شک کرده منم فوضولیم گرفت اومدم اینجا گفتم . نه فکر نمیکنه

فقط اونجایی که گفته مثل من تمیز وبا نامحرم حرف نزده باشه  

تمیز اخه😐

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
فقط اونجایی که گفته مثل من تمیز وبا نامحرم حرف نزده باشه   تمیز اخه😐

خخخخخ😂😂😂

یه جور دیگه تحویل گرفتی یعنی اینکه سر به زیر بچدم نامزدم برعکس منه 🤣

خخخخخ😂😂😂 یه جور دیگه تحویل گرفتی یعنی اینکه سر به زیر بچدم نامزدم برعکس منه 🤣

بودم*

آهان اول اینکه خودش الان تکلیف زندگیشو روشن کنه اگه اونی که باهاش عقده ادم خوبیه چرا به پسر دیگه فکر کنه اگه نیست همین الان جدا بشه بهتره

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
آهان اول اینکه خودش الان تکلیف زندگیشو روشن کنه اگه اونی که باهاش عقده ادم خوبیه چرا به پسر دیگه فکر ...

نه بابا عقد کرده راضیه . ولی اینو یه بار یهم گفته بود که شک کرده راجب این قضیه و رفتار هاشون 

نه بابا نمیخواد جدا شه

پس بشینه زندگیشو کنه به اون پسره فکر نکنه هم گناهه هم رو زندگیش اثر میزاره

آهااای اهااااای بیاییییید و بگویید . 

فقط جواب منو بگید شک برانگیز نیست . 

اصلا بهش فکر نمیکنه که چند ماه پیش اینو بهم گفت و منم تاپیک زدم امروز .

فقط میخوام بدونم شک ها درست نیست؟...😁😁

پس بشینه زندگیشو کنه به اون پسره فکر نکنه هم گناهه هم رو زندگیش اثر میزاره

نه بابا اووووه ۹ ماه پیش گفته دیگه فکر نمیکنه که